Legene trodde det var en allergi - Skanninger avslørte at de hadde grusomt feil

04/09/2020 11:23

Emma

Helse
Konklusjonen var at den fire år gamle jenta hadde en allergisk reaksjon, men da legene skannet armen hennes, fikk de seg noe av en overraskelse.

Den fire år gamle jenta, med kallenavnet "Le Le", ble tatt med til Barnesykehuset i Zhejian i Kina da hun fikk en "armbåndlignende" ring på armen, skriver Mirror.

Den lille jenta bor sammen med besteforeldrene sine, som tidligere i år tok henne med til legen da de så en rød ring på armen hennes. Legen konkluderte med at det sannsynligvis var en allergisk reaksjon.

Noen måneder senere ble den røde ringen større og så til slutt ut som et armbånd under huden. Her bestemte jentas besteforeldre seg for å ta henne med til sykehuset.

Le Le ble undersøkt på barnesykehuset i Zhejian-provinsen da det nå hadde blitt verre - og det viste seg å være en god beslutning.

Hadde vokst inn i den lille jentas arm

Legene skannet den lille jentas arm og var i stand til å fortelle besteforeldrene at allergier absolutt ikke var årsaken til den store røde ringen. Det var et kjøkken elastisk som var skurken.

Le Le hadde hatt et kjøkken elastisk festet til armen, og uten at noen la merke til det, hadde elastisk vokst inn i huden, i armen.

Strikken måtte derfor opereres ut av armen til den lille jenta.

Legen på barnesykehuset kunne fortelle besteforeldrene at en gang før, i hans mer enn 20 år som lege, hadde han sett en lignende sak.

"Noen foreldre liker også å knytte tynne røde ledninger rundt barnas nakke, håndledd eller fingre for lykke, men dette er forbundet med stor risiko. Tynne bånd kan lett gjemme seg i små barns folder, og noen barn er for små til å fortelle det gjør vondt - og da foreldrene ikke lægger merke til det," fortalte lege Ye Wensong til mediet.

I dette tilfellet var det imidlertid ikke besteforeldrene som hadde bundet strikken rundt jentas arm.