Mor brukte populært skjønnhetsprodukt: Da hun gikk ut av badet om morgenen, fikk hun helt panik

15/02/2018 13:45

Anniken Hauge

Helse
Foto: Lauren Woods
Foto: Lauren Woods
Da den unge moren ville gjøre noe ekstra godt for se selv, slo det virkelig feil.

Det er mange måter å ta vare på utseende sitt på. 

Noen elsker alt som har med pudder, maskara og rouge å gjøre, mens andre tar skrittet videre og legger seg under kniven eller besøker spesialister for å få større lepper eller smalere midje.

Så langt ville ikke Lauren Woods fra byen Hastings i England gå, selv om bruken hennes av skjønnhetsprodukter fikk henne innlagt på sykehuset, skriver The Sun.

For en uke siden ønsket Lauren Woods å prøve noe helt nytt, og derfor kjøpte hun hårfarge som smurte forsiktig ut på huden. Da det ikke gjorde noe utslag på huden, bestemte hun seg for å endre sin lysefarge til en mørkere versjon.

Torsdag kveld valgte hun å følge planen sin, men hårfargen fungerte ikke helt som den skulle.

Det var dette skremmende synet som ventet Lauren Woods da hun gikk ut av badet hjemme. Foto: Lauren Woods

Hun måtte legges inn på sykehuset tre ganger. Foto: Lauren Woods

Og da Lauren Woods tok seg en dusj og vasket håret lørdag morgen og tok seg en titt i speilet etterpå, fikk hun helt panikk.

- Jeg oppdaget hvor hovent ansiktet mitt var, og at hodebunnen min var helt forbrent. Jeg ringte til mroen min og var helt hysterisk, hvorpå vi dro til sykehuset sammen. Jeg sa at de aboslutt ikke måtte vaske håret mitt, skriver Lauren Woods på Facebook.

Den unge og enslige moren ble senere sendt hjem to ganger fra sykehuset den lørdagen, men da hun ikke klarte å åpne øynene sine søndag morgen, ble hun igjen innlagt og behandlet for den voldsomme allergiske reaksjonen kjemikaliene hadde forårsaket.

Nå advarer hun alle om den skremmende opplevelsen. Foto: Lauren Woods

- Det har virkelig ikke vært verdt å farge håret selv, når jeg tenker på smerten og ubehaget som fulgte med. Jeg ønsker at ingen andre skal måtte gjennomgå den smerten jeg har gjennomgått.

Lauren Woods fortalte at hun brukte en ganske vanlig hårfarge kalt Nice 'n Easy fra produsenten Clairol som tidligere ble solg på utvalgte nettbutikker i Norge. 

En talsperson fra produsenten har siden beklaget den uheldige opplevelsen som more har hatt, og oppfordret henne til å ta direkte kontakt med de.

Men mange kvinner kjenner godt igjen plagene og reaksjonen fra de sterke kjemikaliene i hårfarge, og derfor har  Lauren Woods advarsel blitt spredt for alle vinder på Facebook, hvor mer enn 10.000 har delt advarselen hennes.