Nye symptomer på corona bekreftet

19/11/2020 10:55

Emma

Helse
En helsepolitisk journal rapporterer nå nye korona symptomer hos mennesker.

Det har lenge vært kjent at koronaviruset kanskje ikke har blitt utgitt helt, selv om du ikke lenger er smittet med viruset.

Mange mennesker har opplevd ulike symptomer etter utvinningen, og nå har det oppstått et annet symptom som kan oppleves etter koronasinfeksjon.

Helsepolitisk tidsskrift skriver at personer smittet med koronavirus kan oppleve langsiktige hudproblemer. Disse kan brenne eller kløende opplevelser, blant annet.

Brennende og kløende følelse

"Symptomer, for eksempel, vises som brennende og kløende følelse, inflamations, mørkeblå betent områder og små godartede svulster," sier tidsskriftet.

Ifølge Journal of Health kan folk oppleve hudproblemer i flere måneder etter å ha blitt smittet med covid-19, og dette er angivelig gjort hos flere mennesker enn først forventet.

"Det er en undergruppe av pasienter med covid manifestasjoner på huden som har langsiktige covid symptomer. Dette er spesielt bemerkelsesverdig for pernio eller frost knuter, og vi tror at dette fenomenet faktisk er underrapportert i registeret, og dermed kanskje enda mer vanlig enn som vi ser det i disse dataene," sier Ester Freeman fra Massachusetts General Hospital i Boston.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.