Sjokkerende funn hos 34 år gammel mann: Du vil ikke gjette hva det er

07/05/2023 21:50

Mikkel Sletta

Helse
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han måtte oppsøke lege etter å ha ikke vært på toalettet på 24 timer.

Legene som utførte en CT-skanning av en 34 år gammel mann, fikk trolig sitt livs sjokk etter å ha sett hva han hadde fått i seg.

Synet de møtte var i det minste nok til å heve øyenbrynene, samt en undring over hvorfor det i det hele tatt hadde skjedd til å begynne med.

Mannen hadde søkt legehjelp etter å ha hatt store smerter og slitt med magekramper og oppkast.

Og så fant legene ut at det var med god grunn.

Han hadde dermed hatt problemer med å gå på toalettet en hel dag fordi han hadde inntatt en banan som han hadde puttet i kondom.

Dette er skrevet av New York Post og siterer magasinet Cureus.

Foto: Cureus

Legene forklarte etter hvert at mannen, som har slitt med depresjon, hadde kastet bananen i et kondom, hvoretter den var blitt konsumert som følge av et raserianfall.

Ifølge tidsskriftet er det den første saken i sitt slag i verdenshistorien.

Det fremgår imidlertid ikke av journalen hvor i verden det fant sted.

Heldigvis klarte legene å operere kondomlinjen ut gjennom endetarmen. Mannen måtte imidlertid forbli innlagt i ytterligere tre dager før han kunne skrives ut.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.