Slik får du kviser til å forsvinne på en natt

18/04/2016 17:00

Anniken Hauge

Helse
Dette trikset bør alle kjenne. Det er både billig, enkelt og naturlig.

Hvem har ikke hatt en så stor kvise i ansiktet at man har lyst til å bli hjemme resten av uken, inntil den ømme og betente kulen er borte igjen? 

Midt i panikken for å få den irriterende kvisen til å forsvinne, prøver de fleste seg med dyre såper, ansiktsrenser og salver, uten noe videre imponerende resultat. 

Men det trenger ikke være dyrt eller vanskelig å bli kvitt kviser, avslører Farah Dhuki. Hun deler skjønnhetstips på sosiale medier, hvor hun har nesten 500.000 nysgjerrige følgere. 

Trikset hennes går ut på at du tar et fedd hvitløk, snitter litt i det og gnir det mot kvisen. Hvitløk har i lang tid vært beryktet for sin anti-inflammatoriske evne som kommer helsen til gode. 

Saften fra hvitløken skal få lov til å sitte på natten over, eventuelt med et plaster på kvisen. Om morgenen skal kvisen gjerne ha forduftet, lover Farah Dhuki, som illustrerer trikset i videoen nedenfor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.