Tenåring underskrev lejekontrakt uten å se boligen: Ble dybt overrasket

07/06/2022 10:50

Emma Sletta

Helse
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Når det gjelder å finne et sted å bo, er det sannsynligvis veldig normalt å undersøke området du potensielt kommer til å bo i før du signerer kontrakten - dette glemte en ung kvinne fra Arkansas.

Ulike mennesker har vanligvis forskjellige preferanser og drømmer når det gjelder hvordan et hjem og det tilsvarende området skal være. Hvis du er på samme alder som Madison Kohout, 19 år gammel, vil de fleste sannsynligvis bo på et sted med litt turgåing på gaten, og muligheten til å sosialisere med jevnaldrende og likesinnede mennesker.

Derfor var det også noe av en overraskelse for den unge kvinnen da hun oppdaget hva slags område hun hadde leid sitt nye hjem i. Madison hadde signert leieavtalen uten å se stedet hun nå skal bo, og det var kanskje en feil.

Da hun først flyttet inn i leiligheten i Arkansas, syntes den unge kvinnen det var litt rart at alle naboene hennes ser ut til å være over 65 år - selv om det skulle vise seg å være en ganske god forklaring på det.

En uke senere kom hun over et skilt som forklarte alt – hun er den eneste tenåringen som bor i et pensjonistsamfunn, og plutselig fikk Madison veldig røde kinn, bokstavelig talt.

Foto: Tiktok/@itsme.madiiii

Den unge pleieassistenten som flyttet fra Oklahoma. har delt en video av seg selv som dekker ansiktet hennes og ler i forlegenhet når hun står ved siden av en skjermet med den avslørende teksten 'Senior Citizens Apartments'.

I det øyeblikket hun oppdaget sin litt pinlige feil, var Madison, i tillegg til pinlig påvirket, også litt frustrert over at utsiktene til å bo rundt andre ungdommer, og kanskje litt villere naboer, nå virker veldig langt unna.

Selv om den nylig oppdagede virkeligheten var i ferd med å falle på plass for Madison, gikk det raskt opp for henne at livet med eldre som naboer har en hel rekke ekstremt behagelige fordeler. Hun beskriver blant annet boligsituasjonen som ‘å ha ekstra besteforeldre’.

I en videooppdatering sier hun:

"Hvordan er livet i oldtidens hjem, kan du spørre? La meg vise deg. Når jeg kommer hjem, er det vanligvis alltid super stille. Fordi de fleste av naboene mine sover når jeg kommer hjem. Men en stor fordel er at jeg kan spille musikk når jeg vil fordi noen av dem ikke kan høre. En annen morsom ting med å bo sammen med eldre er at jeg alltid kan høre om hvor den beste teen i byen er funnet."

"En anden sjov ting er, når jeg kommer hjem efter en lang dag, spørger alle mig, hvordan jeg har det. Det er sådan mit liv går her på de gamle folks hjem,"

Flere har undret sig over hvordan den unge Madison overhovedet fik lov til at flytte ind i en lejlighed, tiltænkt ældre mennesker. Hun forklarer, at boligerne er tilgængelige for alle, og ikke diskriminerer på alder, på trods af at være designet til ældre borgere.

Hun udtalte ifølge Metro, at den billige huslejen var en økonomisk velsignelse, og at hun kun betaler 2150 kroner om måneden for en to-værelses lejlighed. Hun sagde: "Jeg har planer om at blive et stykke tid! Jeg er helt vild med mine naboer... Aldrig i hele mit liv troede jeg, jeg ville bo på sådan et sted. Det er noget, jeg aldrig kunne have forestillet mig,"