Er tregulvet ditt ripete? Denne matvaren kan fikse det

10/05/2024 11:00

Emma

Hjem
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det høres sprøtt ut, men det fungerer faktisk!

Tremøbler og gulv kan være noe så vakkert og hyggelig å se på.

Men over tid er det nesten uunngåelig at riper og merker vises på overflatene av ting, og da blir det ellers så strømlinjeformede og naturlige utseendet umiddelbart mer irriterende å se på.

Det er mange tips om hvordan du kan jevne ut slike riper og skrubbsår, men et nytt triks har sett dagens lys på det sosiale mediet TikTok - og det er så enkelt at du har lyst til å slå deg selv i mutteren når du ser det.

Beklager ordspillet, for det er bare en bestemt type nøtter du skal bruke!

Kamuflerer ripene

Trikset i all sin enkelhet er at du må finne deg en valnøtt og deretter gni den frem og tilbake over de synlige riper.

Med bare noen få slag vil du se at bordet eller gulvet begynner å få sin fine finish og overflate tilbake!

I videoen nedenfor, som har fått nesten 70 tusen likes, beskriver TikTok-brukeren hvordan datteren hadde satt tennene i familiens trebord, og deretter viser kvinnen hvordan de veldig åpenbare skrapene sakte blir reparert mens hun gnir dem med en valnøtt.

Det finnes tonnevis av slike videoer på TikTok og andre sosiale medier, og flere bolignettsteder skriver også at de har testet metoden - og at den fungerer!

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.