Glem rengjøringsmiddelet: Hun heller dette i vannet i stedet, og vinduene hennes har aldri vært renere

09/06/2024 23:00

Emma

Hjem
Foto: Youtube
Varmt vann + ??? = glitrende vinduer.

Når det gjelder å gjøre hjemmet eller kontoret mer innbydende, er rene og skinnende vinduer en avgjørende faktor. De bringer lys og klarhet inn i rommet og gir en følelse av friskhet. Dessverre kan det noen ganger være en utfordring å oppnå vinduer uten irriterende striper.

Her er en enkel guide til hvordan du kan oppnå effektiv vindusrengjøring uten problemer.

For å starte, må du ha de riktige verktøyene og materialene klare. Du vil bruke en bøtte, varmt vann, vanlig oppvaskmiddel, og enten en vindussvamp eller en klut for vindusrengjøring. I tillegg til dette kan du velge å bruke en kommersiell vinduspusser eller lage din egen ved å blande en del eddik med ti deler vann i en sprayflaske.

Det første trinnet er å fjerne synlig smuss, støv eller insekter fra vinduene dine ved hjelp av en børste eller klut. Dette forhindrer at større partikler skaper riper under rengjøring.

Når vinduene er klargjort, er det på tide å starte rengjøringsprosessen. Fyll bøtta med varmt vann og tilsett noen dråper oppvaskmiddel. Bruk denne blandingen til å fukte vinduet grundig og sørg for at du dekker hele overflaten.

Nå kommer den avgjørende delen. Bruk vindussvampen eller kluten til å tørke av vinduet med forsiktige sirkulære bevegelser. Start på toppen og jobb deg nedover for å unngå drypp og streker.

Avslutt med å tørke overflødig væske av vinduet med en tørr, lofri klut eller avis. Gjør dette i en glidende bevegelse fra topp til bunn og vær oppmerksom på områder som fortsatt kan ha striper. Gi dem en ekstra tørrfarge med forsiktige bevegelser.

Med disse enkle trinnene kan du nyte vakre, stripefrie vinduer og skape en mer innbydende atmosfære i hjemmet eller på kontoret. Regelmessig vedlikehold vil bidra til å opprettholde det klare utseendet på vinduene dine og la lyset skinne inn.

Du kan se tricket her:

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.