Lei av skitne lister? Prøv dette enkle og effektive trikset

10/05/2024 13:00

Emma

Hjem
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Er du også lei av skitne lister i hjemmet ditt? Da bør du lese videre her.

Har du noen gang tenkt at gulvlistene dine også trenger en god rengjøring?

Nå har en bruker, som kaller seg @mommapeaches5, på det sosiale mediet TikTok vist hvordan man enkelt kan vaske dem opp ved hjelp av en enkel løsning.

Det skriver Mirror

Mange av oss overser listene når vi rengjør. Imidlertid kan de samle mye støv og smuss, noe som gjør dem stygge å se på. Men det er faktisk ikke nødvendig å rengjøre dem hver uke for å holde dem ryddige. Med dette lille trikset kan du raskt få dem til å skinne, og de vil se rene ut i flere måneder.

Trikset er å bruke vinduspuss. Ifølge TikTok-brukeren sprayer du bare vindusrenser direkte på listene og tørker deretter av med tørkepapir. Det løsner og fjerner alt smuss umiddelbart.

Denne metoden er ikke bare rask: den holder også listene rene i lang tid. Og hvis du skulle være bekymret for at det kan skade malingen på veggene dine, forteller TikTok-brukeren henne at det ikke har vært et problem for henne.

Så neste gang du trenger å rengjøre gulvlistene, hvorfor ikke gi listene en rask snurr med litt vindusvask? Det er enkelt, raskt og effektivt – og det kan utgjøre en større forskjell enn du kanskje tror.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.