Disse fire stjernetegnene verdsetter sin alenetid

09/05/2024 16:00

Sofie

Horoskop
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Personer med ett av disse fire stjernetegnene har en tendens til å foretrekke å være alene.

Det er mennesker som ikke orker å være alene et eneste sekund. Og så er det de som virkelig liker å gjøre sine egne ting og trives med uavhengighet.

Disse fire stjernetegnene elsker å være alene. Noen lader opp batteriene i selskap med andre – andre finner nye krefter i alenetiden.

Noen elsker uavhengigheten, mens andre først føler seg i resonans med venner og familie. Her tar vi en titt på stjernetegnene som av ulike årsaker har en tendens til å bruke mye tid alene.

Skorpionen:

Dette stjernetegnet anses utvilsomt som veldig spesielt. Skorpioner har sin egen måte å tenke og holdning på og har ikke noe ønske om å la andre mennesker stille spørsmål ved dem.

Slik lærer skorpioner tidlig at det beste selskapet ganske enkelt er seg selv.

I sosiale sammenhenger gjør denne ofte selvsentrerte tankegangen dem litt ensomme – man tenker kanskje utenfra.

De fleste skorpioner kjenner imidlertid ikke til ensomhet i det hele tatt. De kaller det fred og bruker tiden til å intensivere sin eksistens enda mer uten hensyn til mellommenneskelige tap.

Skorpionen trenger og elsker det fjerne, det spennende og ofte det forbudte.

Det er bare noen få som kan følge med, og ikke engang tvil kan holde dem tilbake.

Fiskene:

De følsomme Fiskene blir ofte overveldet i selskap.

Her ligger årsaken ikke, som hos Scorpions, i mangel på kompromissvilje, men i ekstrem følsomhet.

Fisk har en spesielt følsom tilknytning til miljøet og menneskene i det.

Det betyr også at de automatisk oppfatter forventninger, krav og spenninger.

Hvis de selv ennå ikke har lært å begrense seg og si «nei» en gang i blant, kan det fort bli veldig slitsomt for dem å være i selskap med andre.

Fiskene er også kjent for å trenge mye frihet i forhold. En viss dose alenetid, hvor Fiskene har mulighet til å dagdrømme eller utvikle nye ideer, de trenger.

Jomfruen:

Stjernetegnet Jomfruen har det også lettere alene. Perfeksjonisten blant stjernetegnene foretrekker å gjøre alt selv på jobben - dette er den eneste måten de alltid har kontroll helt for seg selv.

Planleggingen, kontrollen og perfeksjonen stopper imidlertid ikke ved den enkeltes privatliv.

Å leve med rot er derfor uaktuelt for Jomfruen. Bofellesskap kan også bli problematiske.

Derfor er det mye lettere å bo alene. Jomfruer har også høye krav til vennene sine – så det er ikke så lett å bli venn med stjernetegnet.

I tillegg kan jomfruen aldri virkelig slappe av i selskap med andre.

De vil ikke vise seg frem for andre med flekkete joggebukser og rotete hår på sofaen. Kanskje de tillater seg denne luksusen alene - det får vi aldri vite.

Skytten:

Skytten er kjent for ikke å ville begrense sin frihet.

Denne fritenkeren er ikke nødvendigvis lykkeligere av å være alene, men ønsker heller ikke å akseptere kompromisser eller rigide regler i andres selskap.

Dette kan føre til at både de og de rundt dem har det lettere hvis de bare klarer enkelte ting på egenhånd og ikke trenger å begrense seg eller tilpasse seg andre.

Hvis deres frihet er garantert, er Skytten imidlertid også en perfekt følgesvenn i alle aspekter av livet, enten det er profesjonelt eller forelsket.

Så lenge de har friheten til å reise når de vil, blir den typiske skytten gjerne.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.