Bussjåfør stopper plutselig midt på veien av hjertevarmende årsak

06/01/2022 11:00

Emma

Innland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En norsk bussjåfør blir hyllet på sosiale medier etter at han stoppet bussen midt på veien for å hjelpe en liten jente.

Norske Stig Nesse var ute og kjørte på en solrik dag for noen år siden, og han havnet bak en stor grønn buss, som han raskt la merke til da den stoppet midt i veien.

Det skriver Sosialnytt.

Nesse forteller at han først trodde det var et førerskifte, men at han ble overrasket over at det ble gjort midt på veien på Grannessletta i Stavanger.

Han oppdaget imidlertid at det var en liten jente med sykkelen inne på sykkelstien, og at det så ut som om hun nettopp hadde falt og hadde slått seg, og han stoppet derfor bilen og ventet bak bussen da han innså hva bussjåførens plan var.

Heldigvis har Nesse et "dashbordkamera" i frontruten på bilen, og hendelsen med den rørende gesten ble derfor filmet og han delte videoen på Facebook.

Han skrev: "Føler at denne sjåføren på Kolumbuss fortjener et klapp på ryggen etter denne hendelsen, som jeg filmet med dashbordkameraet mitt på Grannessletta. Vennligst del videoen av en godhjertet mann."

- Responsen har vært helt vill, sier Nesse til Aftenbladet- og legger til: – Det var mange på bussen, så jeg håper de applauderte sjåføren da han kom tilbake på bussen.

I skrivende stund har videoen over 30 tusen visninger, og Nesse selv mener at populariteten skyldes at folk liker å se hverdagshelter som gjør noe godt for andre.

Se videoen her.