Etterlyser vitner etter voldshendelse i Sandnes

26/11/2021 10:07

Emma Sletta

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet etterlyser nå vitner etter en voldshendelse i Sandned 10. oktober i år.

Den 10. oktober i år skjedde det en voldshendelse utenfor utestedet Megleren i Sandnes i Rogaland.

En mann i 30-årene ble skadd, og ble liggende på bakken utenfor utestedet. En person på stedet meldte fra om hendelsen, og mannen ble fraktet til Stavanger universitetssykehus med ambulanse.

”Det skal ha oppholdt seg flere personer i området i det aktuelle tidsrommet, og vi er interessert i å komme i kontakt med disse,” det sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder ved etterretning og etterforskning i Sandnes.

Politiet har opprettet undersøkelsessak på hendelsen, og mener det er flere personer som var til stede denne natten som kan ha interessante opplysninger.

”Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med to kvinner i alderen 20-30 år som formentlig har vært ute på byen sammen den aktuelle kvelden,” forteller Vorland videre.

Den ene kvinnen skal ha vært lys i huden, med mørkt hår som var oppsatt i hestehale. Hun hadde på seg en lys topp med v-hals, mørke bukser, lyse sko og en lys jakke som var knyttet rundt livet.

Den andre kvinnen var også lys i huden med mørkt hår i hestehale. Hun hadde på seg en mørk, tetttsittende kjole, mørk veske og mørke sko.

”De to skal ha gått fra stedet i retning Rutebilstasjonen etter hendelsen,” opplyser Vorland.

Vet du noe om hendelsen? Kjenner du eller er du en av de to kvinnene som politiet beskriver venligst kontakt politiet fortest mulig.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.