Etterlyser vitner etter voldshendelse i Sandnes

Foto: Shutterstock.com

Politiet etterlyser nå vitner etter en voldshendelse i Sandned 10. oktober i år.

Den 10. oktober i år skjedde det en voldshendelse utenfor utestedet Megleren i Sandnes i Rogaland.

En mann i 30-årene ble skadd, og ble liggende på bakken utenfor utestedet. En person på stedet meldte fra om hendelsen, og mannen ble fraktet til Stavanger universitetssykehus med ambulanse.

Les også

Etterlyser vitner: Har du sett noe?

”Det skal ha oppholdt seg flere personer i området i det aktuelle tidsrommet, og vi er interessert i å komme i kontakt med disse,” det sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder ved etterretning og etterforskning i Sandnes.

Politiet har opprettet undersøkelsessak på hendelsen, og mener det er flere personer som var til stede denne natten som kan ha interessante opplysninger.

”Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med to kvinner i alderen 20-30 år som formentlig har vært ute på byen sammen den aktuelle kvelden,” forteller Vorland videre.

Den ene kvinnen skal ha vært lys i huden, med mørkt hår som var oppsatt i hestehale. Hun hadde på seg en lys topp med v-hals, mørke bukser, lyse sko og en lys jakke som var knyttet rundt livet.

Den andre kvinnen var også lys i huden med mørkt hår i hestehale. Hun hadde på seg en mørk, tetttsittende kjole, mørk veske og mørke sko.

”De to skal ha gått fra stedet i retning Rutebilstasjonen etter hendelsen,” opplyser Vorland.

Vet du noe om hendelsen? Kjenner du eller er du en av de to kvinnene som politiet beskriver venligst kontakt politiet fortest mulig.

Les også

13-åring la ut nakenbilde på Snapchat: Så ble hun utpresset