Jubel hos Norwegian: Kåret til verdens beste flyselskap

13/10/2017 10:15

Anniken Hauge

Innland
Det velkjente lavprisflyselskapet har nettopp vunnet prisen som verdens beste flyselskap.

Om turen går til Stockholm, Paris eller New York, så er det mange flypassasjerer som hver dag setter setter seg til rette i et av Norwegians fly.

Flyselskab har i virkelig fått luft under vingene her i Norge, og nå er firmaet bak flyene med de rød nesene også blitt kåret til verdens beste flyselskap, skriver Nettavisen.

Det er representanter fra flybransjen som har kåret selskapet til en topplassering på CAPA Global Aviation Summit, som ble avholdt torsdag kveld i London. 

Dommerpanelet utpekte Norwegian som vinner på grunn av en ny strategi som sikrer billige billetter, flere internasjonale avganger og bruken av en flytype som gjør det enda billigere for både selskapet og passasjerer å reise mellom forskjellige verdensdeler. 

- Norwegians innovasjonsevne og bruk av ny teknologi har endret luftfarten. Norwegians strategi har bidratt betydelig til verdiskapning i bransjen og selskapet er i ferd med å utvikle seg fra et europeisk lavprisselskap til et globalt selskap stadig flere reisende kjenner til, sier Peter Harbison, Executive Chairman av CAPA.

- Det er en glede å ta imot denne prisen på vegne av alle de dedikerte medarbeiderne våre i Norwegian. Jeg er stolt over at Norwegians lave priser, nye og drivstoffeffektive fly, hyggelige service og globale ekspansjon blir anerkjent av bransjekolleger. En pris som dette gir ekstra motivasjon til å fortsette å jobbe for at alle skal ha råd til å fly, sier Bjørn Kjos i en uttalelse.

Det er dog ikke første gang Norwegian mottar heder og priser som flyselskap. 

Tidligere i år ble selskabet kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad av SkyTrax World Airline Awards. 

Restaurant innfører rødt kort og utvisning for mobilbruk