Telefonnummer kan være nøkkel i drapssak: Politiet jagter SIM-kort

02/05/2022 15:04

Emma Sletta

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet prøver en ny ledetråd i den mystiske saken.

I Norge er politiet fortsatt opptatt med å forstå en spektakulær sak. Det var 31. oktober 2018 at milliardærkona Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen sin, og siden den gang har norsk politi forsøkt å svare på ett grunnleggende spørsmål: Hva skjedde?  Og det har de fortsatt ikke klart å finne et svar på. 

Men ifølge VG er telefonnummeret 40 74 56 68 en sentral del av etterforskningen av den savnede Anne-Elisabeth Hagen.

Et veldig spesifikt SIM-kort kan være stykket som politiet leter etter for å løse mysteriet med den bortførte kvinnen. Selv om det er fire og et halvt år siden, vet du ikke så mye i dag.

Siden den dagen Tom Hagen, en av Norges rikeste, kom hjem og fant huset tomt, har ingen sett eller hørt fra den da 69 år gamle kvinnen.

Tom Hagen er fortsatt siktet i saken, mistenkt for å ha planlagt kidnappingen - og muligens også drapet - på sin savnede kone. Han har erklært seg ikke skyldig i alle anklagene.

Men nå leter politiet etter et spesifikt SIM-kort, som de mener var i telefonen som ble brukt til å planlegge forbrytelsen. Det aktuelle telefonnummeret ble brukt i forbindelse med en stjålet passkopi og en falsk e-postadresse for å opprette en konto på en kryptovalutabørs, melder avisen.

Det er fordi de antatte kidnapperne angivelig krevde løsepenger for å løslate Anne-Elisabeth Hagen i kryptovaluta. Det aktuelle SIM-kortet er solgt i en nå nedlagt butikk i Oslo.

Hvis du nå kan finne ut hvem som kjøpte SIM-kortet, vil du sannsynligvis også finne personen eller personene som bortførte Anne-Elisabeth Hagen den høstdagen i 2018.