TikTok par bekrefter brudd

22/11/2021 12:02

Emma Sletta

Innland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det kjente TikTok paret har gått hvert til sitt.

Det er nok mange som har fått med seg TikTok-paret, med den norske Mathilde Bugge og australske Olly Bowman, som over lenger tid har delt morsomme videoer av hverandre på den populære videodelingstjenesten.

Spesielt Bowmans australske aksent og skråblikk på nordmenn og den norske kulturen har tatt nettet og nordmenn med storm.

Mathilde Bugge og Oliver Bowman møttes på utveksling i USA i starten av 2020.

I august flyttet paret sammen inn i en leilighet i Bergen, men denne uken delte de begge på TikTok at de har gått fra hverandre.

Begge to har bekreftet bruddet til VG.

Flere ’fans’ har kommenteret deres bekymringer om Olly Bowman nå kommer til å legge innteressen for Norge på hylda, men dette gir han fansen et svar på i hans seneste tiktok video. 

”Jeg kommer til å poste andre ting enn bare norske ting, men dere trenger ikke å bekymre dere. For Norge og norsk kultur kommer alltid til å være viktig for meg – og er en del av meg”, forteller han i videoen.

På spørgsmål om hva planene til Olly Bowman er nå, svarer han at han de neste par ukene skal reise rundt i Europa med søsteren hans men at det etter det er veldig usikkert hvor veien går.

Mathilde har også delt en video på det sociale mediet, hvor hun bekrefter bruddet og skriver at det var best for dem.