Verdenskjent youtube stjerne i Norge

25/11/2021 08:58

Emma

Innland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En verdenskjent youtube stjerne er fortiden på besøk i Norge.

Tirsdag i denne uken dukket den verdenskjente youtube stjernen, Logan Paul, opp i Bergen, mens han onsdag ble sett flere steder i Tromsø.

Grupper med flere mindreårige barn skapte onsdag kveld hodebry for politiet i Tromsø.

”Som jeg kjenner til er det en berømt Youtube-kjendis i byen, og samlingene begynte da han besøkte en restaurant i Tromsø sentrum. Senere har følget hans beveget seg til bryggeanlegget, og ungdommen har fulgt etter”, det bekrefter operasjonsleder Beate Helberg for Troms politidistrikt.

Ifølge TV2.

Politiet har nedlagt midlertidig ferdselsforbud ved flytebryggen i sentrum i bekymring for ungdommens sikkerhet i vintermørket.

”Trengsel av unge mennesker kan åpenbart bli en farlig situasjon. Det er glatt og mørkt, og vi vil ikke at noen skader seg”, sier Helberg.

Noen av ungdommene oppgis å være ned mot 15 år, og politiet har oppfordret på twitter om at foreldre i Tromsø henter barna deres hjem.

Youtube-kjendisen Logan Paul er om dagen på Norgesbesøk. Tirsdag ble han sett i Bergen, og flere fans fikk oppfylt drømmen om å møte stjernen.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.