Bileier fikk hat: Da foreldre til en 10 år gammel gutt oppdager feil parkering, la de en sint lapp i vinduet

28/06/2023 08:30

Sofie

Innland
Foto: Kongsberg Skisenter
Foto: Kongsberg Skisenter
De sinte foreldrene hadde en veldig god grunn til å la den sinte lappen ligge i frontruten på bilen.

Det er veldig tankeløst å bare kaste bilen hvis du ikke finner et sted. Det er vanligvis en god grunn til at kantsteinen er merket eller det er satt opp skilt med handikapparkering.

Da er det underordnet om du bare måtte på møte eller hente en pakke sigaretter fra kiosken.

På en måte blir den rampete parkeringen nesten mer provoserende hvis det er en kjær dollar-vits som holdes ulovlig, og det var akkurat et slikt syn som ventet et foreldrepar i Norge, skriver TV2.

For da et anonymt foreldrepar vil ta med seg sin 10 år gamle funksjonshemmede gutt til det lokale skisportsenteret, ventet det et skikkelig kjedelig syn.

Her var det en diger slede av en Tesla i den dedikerte funksjonshemmede plassen, noe som var et for tøft syn for foreldrene, som umiddelbart skrev en lapp på frontruten.

Foto: Kongsberg Skisenter

"Takk for at du gjorde hverdagen litt lettere for en 10 år gammel gutt i rullestol. Idiot, sa lappen som lå under vindusviskeren.

Foreldrene henvendte seg umiddelbart til Kongsberg skisenter, som raskt fant en parkeringsplass til familien slik at de kunne gå på ski sammen. Men så tok historien en ny vending på Facebook.

For da skisenteret gjorde oppmerksom på den hensynsløse førerens oppførsel, påpekte de at det var en bil av merket Tesla som stoppet på stedet, noe som fikk mange til å reagere.

"Hei Tesla-sjåfør. Vi har merket plasser for funksjonshemmede på Kongsberg skisenter. Vi ber om at skiltene respekteres. I dag skulle en 10 år gammel gutt vært i bakken, men en Tesla sto i veien. Vi ber om forståelse og ber om at andre ikke parkerer på de oppmerkede handikapplassene», skriver skisenteret på Facebook.

Foto: Kongsberg Skisenter