Ble siktet for drap på ung kvinne i Norge: Nå er han funnet død i cella si

15/03/2024 17:00

Emma

Innland
Foto: Skjermbilde fra Google Maps
Parret var på ferie sammen i Norge.

Egentlig skulle rettssaken mot en 29 år gammel mann ha startet om en måned. En sak om et grusomt drap på hans 24 år gamle kjæreste da paret var på ferie sammen i Norge i fjor.

Men nå kommer ikke saken til å skje.

Den siktede mannen er funnet død i cella hans i et fengsel i Tyskland, skriver VG. 

Ifølge riksadvokaten er det satt i gang etterforskning av dødsfallet, men så langt er det ingenting som tyder på at noe kriminelt har skjedd.

Familien slo alarm

Det var i oktober i fjor at norsk politi fant liket av den 24 år gamle kvinnen i et vann ved Kvikne på Tynset.

Det var en bekymret familie som slo alarm da den tyske kvinnen ikke hadde kommet hjem etter bobilferie med kjæresten.

29-åringen hadde kommet alene hjem til Tyskland og hadde forklart venner og familie at de hadde kranglet under et opphold i Sverige, der hun angivelig hadde forlatt ham.

Men i avhør har den siktede mannen gitt opplysninger som førte til at politiet fant kvinnen skutt og drept i et fjellområde i Kvikne. Under ransakingen fant politiet drapsvåpenet som ble brukt, offerets telefon og andre skytevåpen.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.