Kristian nekter å handle i Rema 1000 etter dette: «Det er en dårlig start på året»

06/04/2024 12:00

Emma

Innland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
I fremtiden vil Kristian handle hos andre kjeder.

Det kan være mange grunner til at du foretrekker eller holder deg unna en bestemt supermarkedskjede.

Det kan enten skyldes en usedvanlig god eller dårlig opplevelse, men det kan også skyldes et hav av andre ting; og en mann ved navn Kristian Hustig,fra Vaskerelven i Norge, er et perfekt eksempel på dette.

Han nekter nå å handle i Rema 1000 av en helt spesiell grunn.

Den tidligere barsjefen på No Mad, Kristian Hustig, stod foran en dør som nettopp har blitt smalt igjen.

Bak døren var det en gang fest og farger, men det er over nå, og et skilt på døren forteller at lokalene nå eies av Vestenfjeldske Eiendom, som er en del av Reitangruppen (de som også eier Rema 1000, red.).

Det skriver NettAvisen.

Kristian og 19 andre er med andre ord sendt ut uten jobb - og den tidligere barsjefen er ikke fornøyd med dette:

– Det er deres feil. I fremtiden skal jeg handle i Kiwi og ikke i Rema 1000. Det tror jeg de andre også gjør, sier han.

Vestenfjeldskes administrerende direktør, Håvard Fjæreide, har ikke mye å si om hele situasjonen, bortsett fra at det er uheldig:

– Vi synes det er veldig trist at så mange mister jobben. Utover det har vi ingen ytterligere kommentar.

Alt så lyst ut i mai 2023, da Kristian begynte som barsjef og stedet sydet av liv. Men så dukket det opp problemer. Det ble klaget på støyen, og her fant kommunen ut at det ikke var tillatelse til å drive nattklubb i bygget i det hele tatt.

Det kom som et sjokk på alle. Kristian Hustig hadde heller aldri fått beskjed om at det var ulovlig, og kort tid etter kom konkursbeskjeden.

– Det er en drittstart på året, sier den tidligere barsjefen, som nå må ut og finne ny jobb.

Mens de oppsagte ansatte forsøker å finne fotfestet igjen, advarer nattklubbens grunnlegger, Espen Risti, om at saken vil få juridiske konsekvenser. Han mener de ble lovet noe annet da de leide stedet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.