Monica selger rosinboller for 990 kr: Du vil aldri gjette hvorfor

18/02/2024 12:00

Sofie

Innland
Foto: Privat/ Monica Larsen Donovan, Finn.no
Foto: Privat/ Monica Larsen Donovan, Finn.no
Hun prøver å selge bolle i et ganske optimistisk salgsargument.

54 år gamle Monica Larsen Donovan har i en blanding av frustrasjon og humor lagt ut rosinbollen sin for ikke mindre enn 990 kroner på salgssiden Finn.no.

Bakgrunnen for denne uvanlige annonsen er en parkeringsbot som Donovan utilsiktet pådro seg under en tur til sentrum med sin 14 år gamle sønn for å hente en Too Good To Go-pose – et initiativ som har som mål å redusere matsvinn ved å selge overskuddsmat til reduserte priser.

Donovan, som beskriver seg selv som sta, kunne ikke motstå sønnens ønske om å kjøpe en Too Good To Go-pose fra det hun beskriver som byens beste bakeri, Godt Brød.

Men det som startet som en enkel tur for å hente billig brød, endte opp med å bli en kostbar affære da Donovan kom tilbake til bilen sin og oppdaget en parkeringsbot på 990 kroner for parkering på en plass reservert for funksjonshemmede.

- Skiltingen gjorde meg faktisk litt forvirra, men jeg kan ikke krangle på min egen dumskap, forklarer Donovan til Dagbladet.

I et forsøk på å gjøre det beste ut av situasjonen, valgte Donovan å legge bollen, som var indirekte ansvarlig for parkeringsboten, ut for salg for nøyaktig samme beløp som boten. Det skriver Nyheder24.

«Raus og løsningsorientert som jeg er, gir jeg nå resten av Trondheim sjansen til å smake denne fantastiske bollen», skriver hun i annonsen, der hun også påpeker at den er ment mer som et humoristisk innslag.

Donovans kreative tilnærming til å håndtere situasjonen reflekterer hennes tendens til å bruke humor som et middel til å navigere gjennom livets små og store utfordringer.

Tidligere har hun også lagt ut brukte sko og en toalettpapir for salg på Finn.no som en del av lignende humoristiske innslag.