Mor skulle pante for 13 kroner på Meny: Hva som skjedde videre, kunne hun aldri ha forutsett

28/03/2024 22:00

Sofie

Innland
Foto: Shutterstock
Kvinnen fikk en ekstremt hyggelig overraskelse da hun skulle ta et boliglån.

Panteflasker er en veldig god situasjon for begge parter. Ikke bare får du litt ekstra penger i hånden, men du hjelper også miljøet – og det kan faktisk bli enda bedre.

En kvinnes raske besøk til flaskeautomaten endte opp med å være superheldig, for hun fikk tilbake mye mer enn det hun hadde satt inn.

En varm historie har utspilt seg for en familie nær Bergen i Norge, der både mor og sønn har blitt millionærer gjennom samme lotteri.

Denne utrolige historien om uventet flaks begynte for 10 år siden, da sønnen vant én million kroner i Røde Kors pantelotteri, det skriver TV 2, ifølge Senest.

Nå har lykken vist seg igjen for familien, denne gangen med moren som vinner av en million i lotteriet. Det skjedde da hun var ute for å pante flasker for 13 kroner.

Denne begivenheten skjedde i Meny-butikken på Sartor, like ved Bergen, hvor butikkens pantelodd gjorde en liten pantekupong til en kjempegevinst.

«Det skal jo ikke være mulig at dette skjer oss begge», har sønnen sagt siden.

Moren, dypt rørt, sa:

— Det er helt utrolig, og jeg kan nesten ikke tro det. I hvert fall ikke før jeg ser pengene på kontoen min. Jeg er minstepensjonist, så dette betyr at jeg slipper å snu på hver krone og at jeg kan leve godt resten av livet.

Denne historien om en families utrolige flaks minner oss om at livet noen ganger byr på uventede overraskelser og hvordan noe så enkelt som en lottokupong kan bringe stor glede inn i folks liv.