Norske Bjørns verktøy overlevde to kriger: Men overlevde ikke posten

23/02/2024 13:00

Emma

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Postnord skulle sende Bjørn Iversens multiverktøy fra Danmark til Norge.

Bjørn Iversen, som er tidligere norsk forsvarsmedarbeider, mistet sitt verdifulle multiverktøy under en forsendelse med Postnord fra Danmark til Norge.

Verktøyet som hadde fulgt ham i over 20 år, inkludert tjeneste i kriger både på Balkan og i Afghanistan, representerte en stor affeksjonsverdi for Iversen. Etter å ha glemt den på jobbreise, ble den sendt av en kollega, men endte opp med å forsvinne i Postnords system, nærmere bestemt på Køge pakkesenter.

Det skriver Ekstra Bladet, som har snakket med Bjørn iversen.

Iversens forsøk på å gjenoppdage multiverktøyet innebar utallige e-poster og telefonsamtaler til Postnord, samt hjelp fra en kollega og til slutt ansettelse av et eksternt vaktselskap til en kostnad på 6000 danske kroner.

Til tross for disse anstrengelsene, og selv etter to års venting, forble verktøyet borte. Som kompensasjon sendte Postnord Iversen 750 danske kroner pluss porto, et beløp som langt fra matcher verdien av verktøyet for ham.

Iversen har uttrykt dyp frustrasjon over Postnords håndtering av situasjonen og har bestemt seg for aldri å bruke tjenestene igjen.

PostNord på sin side anser saken som avsluttet etter utbetaling av erstatningen og har ingen ytterligere kommentar da de anser saken for å være flere år gammel.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.