Politiet åpner etterforskning av mystiske trefellinger

25/03/2024 10:00

Mikkel Sletta

Innland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En bil kjørte søndag kveld inn i et veltet tre i Kinn kommune. Flere trær ble felt med motorsag.

Norsk politi har satt i gang etterforskning i saken om flere veltede trær som sperret to veier i Kinn kommune lørdag kveld og natt til søndag.

Det opplyser operasjonsleder Steinar Hausvik, ifølge nyhetsbyrået NTB.

– Politiet har åpnet etterforskning for å avdekke omstendighetene rundt flere tilfeller av trær som har falt over veier i Kinn kommune det siste døgnet, sier han i en pressemelding.

Politiet ble lørdag klokken 23.30 varslet om at flere trær hadde falt over en vei et sted mellom tettstedet Grov og Magnhildskartunnelen på Vestlandet.

Politiet rakk å reagere og rydde trærne fra veien før noen kjørte inn i dem.

To timer senere ble det meldt at en bil hadde kjørt inn i et tre som hadde falt på en vei ved Knapstad, som ligger mellom fjorden Eikefjord og tettstedet Storebru.

Det var fem personer i bilen, men ingen av dem ble skadet.

Politiet i Norge vil gjerne komme i kontakt med bilister som kjørte på fylkesvei 614 mellom Grov og Svelgen lørdag kveld mellom klokken 21 og midnatt.

I tillegg ønsker politiet å snakke med bilister som har kjørt på riksvei 5 (Rv5) mellom Storebru og Elkefjord i tidsrommet midnatt til klokken 01.30.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.