Avdempet 50års-feiring

03/07/2024 16:07

Yvonne Thomsen

Kongelige
Prinsessegemalen hater å bli gjenkjent

Selv om han nå har vært gift med Sveriges Prinsesse Madeleine i 11 år, har Chris O´Neill fortsatt ikke blitt vant til et liv i rampelyset. Derfor valgte han en avdempet feiring da han fylte 50 år i forrige uke.

«De har valgt en liten privat feiring med familien i Sverige», uttalte kongehusets kommunikasjonssjef Margareta Thorgren ifølge bladet Svensk Dam.

Foto: Anna-Lena Ahlström/Det Svenske Kongehus

Flytter til Sverige i sommer
For få dager siden, på selveste fødselsdagen, kunne Expressen vise bilder av prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O´Neill som gikk en avslappet ettermiddagstur i Stockholm sammen med deres eldste datter, prinsesse Leonore.

Etter et års utsettelse, har familien nå omsider flyttet til Sverige, hvor de skal bo i en leilighet i Stockholm. Prinsessen og barna ankom Sverige i starten av juni, mens Chris O´Neill ble gjenforenet med familien i forrige uke.

Et liv i rampelyset
Den mediesky forretningsmannen takket høflig nei til tilbudet fra kong Carl Gustaf om på bli prins da han giftet seg inn i den svenske kongefamilien, og håpet, ifølge de som kjenner ham godt, i det lengste at han kunne fortsette å leve mest mulig normalt selv om han giftet seg med Madeleine, skriver Klikk.no.

Det var ifølge mediet ha vært årsaken til at han og Madeleine siden har bodd i New York, London og Miami, hvor de har kunnet leve relativt anonymt.

Men et liv sammen med Sveriges prinsesse innebærer et liv i søkelyste enten man vil eller ei, og flere svenske kongehus-eksperter tviler derfor på at jubilanten kommer til å trives når han nå bosetter seg i Stockholm sammen med familien.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.