Dette betyr Märtha og Dureks monogram

02/07/2024 09:22

Yvonne Thomsen

Kongelige
Märtha Louise og Durek Verdtt gifter seg i august.
Det nylig lanserte monogrammet til Märtha Louise og Durek har en helt spesiell betydning for paret, og hedrer deres «tidligere liv sammen i Egypt».

Det har nok ikke gått noens nese forbi at Märtha Louise og Durek Verett planlegger tidenes bryllup i Geiranger til august. I forrige uke lanserte de sin egen bryllupsgin, men kort tid etter ble den fjernet fra hyllene på Vinmonopolet fordi de brukte hennes prinsessetittel i kommersiell aktivitet og fordi det muligvis var i strid med alkoholloven.

Nå kommer det frem nye overraskende detaljer om bryllupet.

Nylig lanserte de sitt eget monogram via prinsessens instagram. I monogrammet finner man blant annet en hest, en ugle og et hjerte. Durek Verett har tidligere fortalt til Peoples Magazine at han mener at de to regjerte sammen i Egypt i et tidligere liv som farao og dronning. Nå skriver Märtha Louise på instagram at «monogrammet hedrer vårt tidligere liv sammen i Egypt».

En M og D symboliserer parets navn, men de andre symbolene i monogrammet krever litt mer forklaring.

Horus øye har en spesiell betydning for paret, og representerer heling og beskyttelse fra ondskap.

Uglen er klok og kan se i mørket.

Hester er et viktig dyr i begges liv, og for paret symboliserer de følsomhet, styrke og majestetiske krefter.

Hjertet symboliserer parets ubetingede kjærlighet.

Evighetssymbolet står for barets evige bånd,

mens Diamanten i midten representerer portalen mellom det fysiske og metafysiske riket.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.