Dette gjorde prins Harry da han hørte om kong Charles sin kreftdiagnose

26/06/2024 20:00

Sofie

Kongelige
Foto: B. Lenoir / Shutterstock.com
Prins Charles ble diagnostisert med kreft tidligere i år.

Kongelig ekspert Katie Nicholl har gitt et sjeldent innblikk i hva som utspilte seg på denne følelsesmessige gjenforeningen. Det skriver The Mirror

Spenningen mellom prins Harry og den britiske kongefamilien har vært kjent, spesielt etter at Harry og hans kone, Meghan Markle, trakk seg som medlemmer av kongefamilien i januar 2020.

Kompleksiteten i situasjonen ble ytterligere forsterket da Harry publiserte memoarene sine i boken «Spare» i januar 2023. Boken avslørte eksplosive detaljer om kongefamilien og økte spenningene mellom Harry og hans slektninger.

Men alt endret seg med en telefonsamtale. I følge Katie Nicholl ringte Charles personlig sønnen for å informere ham om kreftdiagnosen hans. Harry nølte ikke et øyeblikk og hoppet på et nattfly fra Los Angeles til London. 

Katie Nicholl sier at Harry dro rett til Clarence House for et kort, men meningsfylt møte med faren.

Ifølge Katie Nicholl, «er kongen desperat etter å forsone seg med Harry», og hun fortsetter: «Det var sannsynligvis en følelsesmessig og vanskelig situasjon for dem begge, men kongen må ha følt seg enormt lettet og trøstet over at Harry fløy over».

Til tross for de åpenbare spenningene, avslørte Katie Nicholl at kongen alltid har holdt døren åpen for sønnen sin, uavhengig av hva som har blitt skrevet i «Spare». 

«For Charles har døren alltid vært åpen, uavhengig av noe av det Harry har skrevet... Jeg har blitt fortalt av en kilde veldig nær kongen at uansett hva Harry har sagt eller gjort, elsker han sønnen sin ," sier hun.