Kongehuset avslører store nyheter om prinsessens fremtid

17/05/2024 12:00

Emma

Kongelige
Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com
Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com
Prinsessen står over for en stor forandring til sommer.

En spennende tid venter Belgias tronarving, prinsesse Elisabeth.

Snart har hun en bachelorgrad i historie og politikk fra British University of Oxford, og når det skjer, vil hun fortsette studiene med en mastergrad.

Denne gangen ved det prestisjetunge amerikanske universitetet Harvard.

Det melder det belgiske kongehuset, ifølge mediet HLN.

Prinsesse Elisabeth skal studere til en mastergrad i offentlig politikk de neste to årene. Den 22 år gamle prinsessen skal flytte til Massachusetts i løpet av sommeren.

Det opplyses også at prinsessen vil være en del av det amerikanske utenriksdepartementets internasjonale utdanningsutvekslingsprogram, Fullbright.

Elisabeth følger i farens fotspor ved å studere en mastergrad i utlandet. Kong Philippe, som prinsessen, har en bachelorgrad fra Oxford, og studerte deretter en mastergrad ved det amerikanske universitetet Stanford.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.