Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen

18/07/2024 20:27

Emma

Kongelige
Foto: NTB
Kronprinsparet venter sitt første barn.

De siste par årene har det vært en hektisk tid for kronprinsparet i Jordan. Kronprins Al Hussein Bin Abdullah II (29) forlovet seg med Rajwa Al Saif (30) sommeren 2022, og i fjor ga de hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup med kongelige gjester fra hele verden.

Bryllupet, som fant sted i Jordans hovedstad, Amman, ble feiret over tre dager.

Den første dagen var det en stor bankett for 4000 spesielt inviterte jordanere.

Selve bryllupsdagen startet med en romantisk muslimsk vielsesseremoni i hagen på Zahran-palasset, etterfulgt av en bryllupsvelkomst og en overdådig bryllupsmiddag på Al Husseiniya-palasset.

Den tredje dagen var det en privat middag. Blant gjestene var kronprins Haakon av Norge, kong Frederik og dronning Mary fra Danmark, samt Kate og William fra Storbritannia.

Tidligere i år kunngjorde paret at de venter sitt første barn sammen denne sommeren. I en uttalelse fra det jordanske kongehuset, Royal Hashemite Court, sto det: «Deres Kongelige Høyheter kronprins Hussein og kronprinsesse Rajwa venter sitt første barn til sommeren.»

Kronprinsessen har hittil vernet godt om graviditeten, men nylig delte hun et bilde på Instagram hvor hun viser frem sin voksende babymage.

På bildet poserer hun sammen med ektemannen, tydelig stolt av den lille «kula». Kronprinsessen var iført en rød kreasjon, mens ektemannen bar en klassisk dress. I kommentarfeltet strømmet det inn med varme ord til de vordende foreldrene.

Kronprinsparet tar nå ekteskapet et stort steg videre, og de ser frem til å ønske sitt første barn velkommen denne sommeren.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.