Slik feiret de prinsesse Lilibets bursdag: Meghan har kjøpt en gave med spesiell betydning

11/06/2024 15:00

Emma

Kongelige
Foto: Alan Fraser Images / Shutterstock.com
Foto: Alan Fraser Images / Shutterstock.com
Meghan og Harrys datter, prinsesse Lilibet, fyldte 3 år.

Prinsessen ble feiret i familiens hjem i California, og bare de nærmeste venner og bekjente stod på gjestelisten. Ingen fra kongefamilien var til stede.

Lilibet har faktisk bare vært i Storbritannia én gang, noe som var i forbindelse med dronning Elizabeths platinajubileum. Her møtte hun også sin oldemor, dronningen, for første gang.

Det skriver Mirror.

Prinsesse Lilibet har utvilsomt fått noen flotte bursdagsgaver, men en gave skilte seg ut. Blant annet fordi hun ikke har fått den ennå.

Det er en gave som Meghan faktisk kjøpte lenge før hun møtte Harry. Hun bestemte seg for å kjøpe en klokke fra merket Cartier Tank Francaise, som kostet over 35 000 kroner, fordi Suits, TV-serien hun spilte i, ble forlenget med sesong 3.

Og da Meghan kjøpte klokken, bestemte hun seg for at hennes fremtidige datter en dag skulle få den. Så en dag i fremtiden kan Lilibet nyte den spesielle klokken.

I tillegg til denne søte tanken har klokken en annen spesiell betydning, ettersom Lilibets bestemor, prinsesse Diana, også ofte hadde på seg en lignende klokke.