Stor overraskelse: Kronprinsessen kommer

18/04/2024 10:35

Emma

Kongelige
Foto: Det svenske kongehuset
Kronprinsessen kommer til å overraske med et kongelig besøk.

Det er ikke bare kjente, internasjonale sangere som legger veien forbi Malmö Arena når den årlige Eurovision Song Contest finner sted.

Det blir også kongelig besøk når Sverige avholder den storslotte sangkonkurransen.

Dette skriver mediet Svensk Dam, som bringer nyheten om at kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prinsesse Estelle og prins Oscar skal til Malmö for å se den store finalen i Eurovision Song Contest.

Det er imidlertid ikke definitivt at familien flytter forbi Malmö Arena. Det er en rekke sikkerhetstiltak som må på plass først.

– Det er ment som en overraskelse, og sikkerhet spiller også en stor rolle, sier en kilde fra det svenske mediet Aftonbladet.

Det svenske hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren sier til Aftonbladet at de for tiden planlegger besøket.

– Det er planlegging rundt den kongelige tilstedeværelsen på Eurovision. Disse planene kommer vi tilbake til senere, skriver hun i en tekstmelding til Aftonbladet.

Krysser fingrene for at kronprinsesse Victoria og familien stiller opp til festlighetene. Svensk politi har allerede sørget for forsterkninger fra både Danmark og Norge når sangkonkurransen finner sted.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.