Stort kongelig mysterium: Prins og prinsesse forsvant plutselig under stor feiring

19/06/2024 07:00

Emma

Kongelige
Foto: Anna-Lena Ahlström/The Royal Court of Sweden
Plutselig var prinsen og prinsessen ingen steder å se da de feiret nasjonaldagen med resten av kongefamilien.

Torsdag skapte prins Carl Philip og prinsesse Sofia undring da de plutselig ikke var å se noe sted under den store nasjonaldagsfeiringen.

Sammen med familien deltok prinseparet på dagen, som inkluderte mottakelse på slottet, vognturer og konsert på Skansen. For kvinnene foregikk det – tradisjonstro – i bunader, mens mennene var kledd i de mørkeblå draktene.

På høyden av feiringen kjørte kongeparet og kronprinsessefamilien gjennom Stockholm i åpen vogn og vinket til de tilstedeværende som hadde stilt seg opp langs ruten.

Kronprinsesse Victoria, prinsesse Estelle og dronning Silvia lyste opp i deres blå og gule folkedrakter – prins Carl Philip og prinsesse Sofia derimot var ikke til at se.

Det melder  Svensk Damtidning, som også kan avsløre at prinsen og dronningen var i nærheten.

I stedet for vognen hadde prinsen og prinsessen valgt å ta bilen og deretter bli med familien på Skansen, der den store nasjonaldagsfeiringen fant sted.

Tidligere år har prinsparet ellers kjørt i vognen. Men både i fjor og i år har de blitt diskret fraktet til Djurgården med bil.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.