10 grunner til at broren din er den viktigste mannen i livet ditt

03/11/2020 14:58

Emma

Livsstil
Alle kjenner til nr 7.

Gjennom hele barndommen er faren din vært mannen du ser opp til. Så møter du fyren som skal være mannen i livet ditt.

Men hva med broren din?

Han får vanligvis aldri tittelen "mannen i livet ditt", men her er grunnene til at han er så utrolig viktig:

1. Du har noen å dele hele livet med. Med broren din har du et vandrende familiealbum fullt av minner, og du har alltid en intern vits å le av.

2. Han elsker deg betingelsesløst til tross for alle dine feiltrinn. Selv om du kanskje er pappas lille jente, vet ikke pappa engang alt du gjør. Broren din gjør det, men han dømmer deg ikke. (Og han hjelper deg at pappa fortsatt vet bare en brøkdel.)

3. Han kan alltid få deg til å le. Du ble oppdratt det samme, vokste opp med de samme vitsene, så de samme filmene og TV-programmene, så for det meste ler du av de samme tingene også. Du kan dele den mest upassende eller tørre vitsen med broren din, og du er sikker på et takknemlig publikum.

4. Du har ikke de samme interne konkurransene fordi kjønnet ditt er annerledes. Du kommer ikke til å spille på samme fotballag, du kommer ikke til å score de samme kjærestene, og ingen vil ubevisst bedømme hvilken av dere som er "den varme søsteren".

5. Kjønnene betyr også at han utvider horisonten din. Du kan se en sport som ellers ikke ville være en typisk "jente gate", og du vil se noen filmer som venninnene dine aldri ville ha valgt.

6. Han er derfor den perfekte guttevennen du får gitt uten seksuell spenning som kommer og ødelegger noe unikt.

7. Han har en haug med gode venner - men han vet også at ingen av dem er gode nok for deg. Og han skal sørge for at de ikke gjør deg trist.

8. Han vil forsvare deg når som helst. Han er din personlige livvakt som kan virke truende å gjøre ubehagelige fremskritt i byen, men han kjenner deg også så godt at han kan redde deg med talekraft til nesten hvem som helst - foreldrene dine inkludert.

9. Han har en spesiell evne til å plukke deg opp igjen når du har blitt skadet av kjærester og gutter. Du kan alltid over dem med venninnene dine, og det er veldig fint, men det er broren din du går til når du søker en rasjonell vurdering.

10. Han er en smerte i ræva. Ingen får fornærme deg, bortsett fra seg selv. Han gjør det i flott stil, og du kan ikke unngå å smile litt inni tanken.