15 ting du gjenkjenner hvis du ikke har ligget i en evighet

17/08/2021 14:15

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alle har oppleved punkt nummer 6.

Å, det ville singellivet. Du har en forventning om at du kan gå ut og ha ny, spennende og uforpliktende sex hver eneste helg.

Men sannheten er ofte at du får sitte i baren og spytter i ølen din mens du er fornærmet over at folk kan være så onde at de sitter og kliner rett foran deg.

Når du finner ut at din singelstatus er langt fra lik mye sex, begynner disse 15 tankene å sirkulere i hodet ditt:

1. Du lurer på om du virkelig kan vokse sammen der nede. Hvor lenge går det før du kan betraktes som jomfru igjen? Tross alt er det faktisk lys i enden av tunellen.

2. Du vurderer også om du har glemt hvordan du gjør det. Så du ser på porno og tar mentale notater: 'Jeg skal prøve det neste gang'. Du håper da at du fortsatt kan huske notatene når sjansen endelig kommer...om et år.

3. Du får en ekstra dyne slik at det føles som om du ligger i skje med noen andre. Dessuten fungerer den ekstra dynen også når du får venniner på besøk. De tror den fortsatt er der fra helgen da kveldens scoring sov under den. De vet ikke at scoringen var en pose chips.

4. Du gjør en grundig barbering av hele kroppen før du drar på byen på lørdag. Bare i tilfelle. Så bruker du hele søndagen på å klø barberingsknoppene dine og være frustreret over at det var hundre prosent sløsing med tid og energi. Igjen.

5. Når vennen din kan fortelle deg at i dag er det en måned siden hun møtte sin fantastiske kjæreste, kan du fortelle at i dag er et år siden du lå med noen. Så sitter du der i stillhet og tenker på hvilken vakker dag det var.

6. Du tror plutselig at alle rundt deg er vilt attraktive. For eksempel pleide du å bli helt myk i knærne hver gang William var på skjermen i 'SKAM'. Men nå er det faktisk også nyhetsankeren på NRK veldig hot.

7. På samme måte føler du plutselig at alle rundt deg flørter. Det kan være ønsketenkning, men tok pizzamannen på ekstra hvitløk fordi han syntes du var litt søt? Og snakket ikke telefonselgeren litt flørtene med deg da han ga deg et ganske personlig tilbud på det nye mobilabanomanet. Jeg er sikker på at han også er sexy. Han hørtes ihvertfall sånn ut.

8. Du begynner å analysere siste gang du lå. Det du husker ihvertfall. Hvis du er ekstra sjekket, legger du det i et skjema og stoler fult på statistikken. Hvilken frisyre hadde jeg, hva salgs sett med undertøy hadde jeg på og hvordan var mengden av alkohol for hvis det har fungeret tidligere? Det må nesten fungere igjen.

9. Når du finner ut at det ikke var tilfellet, begynner du å lese 'Spillet' for å komme inn i mennenes tankegang og finne ut hvorfor de ikke vil ha deg. Du bekrefter deg selv at det må være fordi du er en såkalt HB10 - en Hot Babe som scorer 10 av 10 poeng på utseende. Du er rett og slett uoppnåelig, så ingen tør prøve. Det må være derfor.

10. Selv om det ovennevnte punktet gjør deg lykkelig, erkjenner du raskt at det ikke gir deg sex. Og du blir trist igjen.

11. Du godtar ALLE invitasjoner. Familiefester? Ja. Det er vel ikke ulovlig når det er et søskenbarn? Middag med de enormt sammensveisede par venner? Åh, ja. Det er kanskje ingen singler til stede, men kanskje de er klare på en trekant? En kollegas venns lillebrors studentfest? Kan vi overhode si noe her?

12. Men selv om du er i fyr og flamme etter å møtte nye mennesker, vil du også se dine nære venner, for da kan du klemme dem når dere møtes. For du vet at en klem er det nærmeste du kommer til sex. Så du liker det. Og du liker at de andre ikke vet hvorfor du liker det...

13. Du slutter å barbere bena og skifte sengetøy. Det er som paraplygreia, ikke sant? Når du er under den, regner det ikke.

14. Men du har gradvis lært at det heller ikke regner når du har gjort det, som de sier.

15. På den andre siden kan du nyte så mange andre ting: Ikke slite med prevensjon og graviditet skremmer deg ikke et sekund. Du trenger ikke ligge å se opp i taket i flere timer før kveldens scoring endelig våkner og går hjem, og du trenger ihvertfall ikke ringe dem etterpå. Du kan spise en hell McNuggets Teambox og se Gossip Girl uten å måtte svare til noen. Det er da litt luksus.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.