6 setninger som ingen mann liker å høre fra en kvinne

07/03/2024 21:00

redaktion

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er mange ting en mann ikke vil høre fra en kvinne. Her er 6 setninger de ikke liker.

Det er flere ting en mann ikke ønsker å høre fra en kvinne. Det er imidlertid noen setninger som treffer hardere enn andre.

Nedenfor vil du bli presentert med seks setninger som enhver mann ikke liker å høre fra en kvinne. Faktisk er dette setninger som kan ende opp med å ta pusten fra ham. Setningene kommer fra mediet Portal6.

1. Du skylder meg ingen forklaring - vi har ingenting sammen

For å starte listen, får denne setningen enhver mann til å bli rasende. Det kan være vanskelig for en mann å forholde seg til en kvinne som inntar en selvstendig holdning og som ikke er helt 'lost' i ham. 

2. Jeg er ikke sint. Jeg er bare mindre interessert

Det er vanlig at menn har et oppblåst ego og derfor har de en tendens til å tro at hver kvinne alltid er 100% forelsket i ham.

Derfor kan en smart jente som tydelig sier at holdningen hans ikke har skadet henne, men bare gjort henne mindre interessert, være sårende. 

3. Ikke bekymre deg, vi er bare venner

Menn har en tendens til å bli veldig sjalu da de har behov for kontroll og dominans. De har vanskelig for å håndtere andre gutter som er nære en kvinne de er i et forhold med.

Derfor vil en kvinne som ikke bryr seg om sjalusien hans skade mannens ego. Og dette er noe de kan gjøre hvis de benytter seg av den nevnte frasen.

4. Jeg vil ikke ha noe seriøst med deg

Menn med et stort ego har en tendens til å tro at hver kvinne er ekstremt gal etter dem og alltid vil ha noe seriøst.

Derfor er det nesten umulig for dem å forestille seg en kvinne som direkte sier at hun ikke vil ha et forhold til en som ham.

5. Jeg skal se om jeg har tid til å møte deg

Ingenting treffer en mann som tror han er sentrum av universet som å ta lett på invitasjonene hans om å gå ut. Denne strategien viser at du har andre prioriteringer i livet og han er ikke øverst på listen.

6. Du var min prioritet, men nå er du min plan B

En annen setning som kan ende opp med å ødelegge en manns ego. Når en kvinne forteller ham rett ut at han ikke er noe mer enn en plan B. For ham er det vanskelig å forstå at hun ikke lenger vil ha ham.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.