7 frekke tips til forspill som garantert vil gjøre kjæreste din vill

05/10/2016 19:30

Anniken Hauge

Livsstil
Det kan lønne seg å vente litt med å gå rett på sak.

Sex kan med fordel være mer og annet enn klassisk penetrasjon, selv om det er fristende å gå rett på sak. Men man går faktisk glipp av mye moro ved å droppe forspill, skriver det britiske mediet Metro

De små enkle tingene kan utgjøre enorm forskjell, og derfor er det god grunn til å få henda ut av lommene og leppene i roteringer. Kjæresten din vil helt sikkert belønne deg for innsatsen. 

 

Her er syv forslag til forspill som vil gjøre kjæresten din vill i varmen:

1. KommunisereI løpet av dagen kan du pirre kjæresten din ved å sende frekke SMS-er eller ved å hviske skitne ord i øret hennes på restauranten. Tanken på hva hun har i vente vil få henne i rett humør.  

2. Kline. Et skikkelig frekt tungekyss kan gjøre underverker, når det blir utført på rett måte. Det er den perfekte starten på god sex.

 

 3. Bryster. Hvis kjæresten din liker at du tar på brystene hennes, så er det bare å gå i gang med å leke med dem. Det vil sende henne i 7. himmel. 

4. Ta av henne klærne. Det er og blir superfrekt, hvis du tar av klærne på kjæresten din, uansett om hun er ikledt sexy undertøy eller joggebukser. Det pirrende elementet gjør det verdt det.

 5. Gni løs. Det er ikke kun vaginaen hennes som skal gnis og kysses, men også ører, brystvorter, lepper og hals. Alle disse stedene er veldig følsomme.

6. Leketøy. Frem med leketøyet fra bunnen av skuffen. Vibratorer og pisk kan være ganske underholdende innslag i dobbeltsengen, som en frekk appetizer. 

7. ‘Fisting’. Hvis du er den litt mer hardcore typen, vil du kanskje sette pris på litt fisting. Men før det skal knyttnever inn noen som helst stedet, så husk for guds skyld glidekrem… og spør om lov før du går i gang.

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.