8 ting menn må slutte å gjøre under oralsex

05/05/2022 11:15

Anniken Hauge

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Litt for voldsomt, litt for kjedelig eller kanskje bare litt for egoistisk. Her er en rekke ting kvinner ikke er så glad i når det kommer til oralsex.

Det er ikke alltid så lett å vite hva som føles best for din bedre halvdel når det kommer til oralsex. Når det føles aller best og kanskje enda viktigere, når det virkelig ikke er tilfredsstillende.

Men kanskje det er hjelp å hente her. 

Cosmopolitan har nemlig samlet en rekke ting som de fleste kvinner sannsynligvis vil si nei takk til, når det kommer til oralsex. 

1. Angripe klitoris.
Selv om det er på klitoris det pleier å bli moro, så er det mye annet å utforske. Prøv deg frem og finn ut av hva som føles best for henne. Klitoris er dessuten utrolig følsom, og bør i utgangspunktet behandles varsomt. Når du først har gjort henne litt tent, kan du går mer intenst til verks.

2. Bli sur når hun hjelper deg på vei.
Du har sikkert merket det allerede - kvinnens underliv kan være et litt vanskelig sted å finne frem i og bli klok på. Derfor er det ikke så rart hvis du famler litt. Men vær åpen hvis hun prøver å vise deg vei - da blir det mer tilfredsstillende for både deg og henne. 

3. Sjekke status.
Det er ikke så lett å vite hvor lang tid det går før hun når klimaks. Men én ting er sikkert; Det er gansk usexy å bli spurt gang på gang om man kommer snart. Hold øye med signalene hennes. Puster hun tyngre, ser det ut som at hun nyter det? Da er det et klart tegn på at det går riktig vei. 

4. Glemme hendes behov.
Sex bør alltid være en fornøyelse for begge parter, men ikke glem at det er hun som er i fokus akkurat nå. Husk å være ekstra oppmerksom på hva som er godt for henne, og skjem henne bort litt ekstra. 

5. Spørre hele tiden.
Det er veldig fint å ha en partner som viser engasjement og interresse for hva som føles bra. Da blir du bedre til å tilfredsstille henne, og dermed også deg selv på lang sikt. Men husk å holde igjen litt på spørsmålene - menn som viser selvsikkerhet og initiativ er veldig sexy.

6. Stoppe når hun ber deg om å fortsette.
Når hun ber deg om å fortsette - så er det fordi hun mener det. Ikke fordi du skal stoppe, sette opp farten eller gjøre noe helt annet. Hvis hun ber deg om å fortsette, så er det fordi hun vil at du skal fortsette å gjøre det du allerede er godt i gang med.

 7. Å gjøre det samme igjen og igjen.
Ingenting er så lite inspirerende som å gjøre det samme om og om igjen. Det samme gjelder når det kommer til sex og samliv. Selv hvis du har funnet en metode hun liker veldig godt, så bør du fortsatt prøve å vareiere litt. Hvis du varierer litt så holder du spenningen lengre, og finner kanskje frem til noe som fungerer enda bedre.

8. Forvente at hun gjør det samme.
Selv om man skal huske å gjøre noe godt for hverandre, så bør ikke sexlivet handle om å gjøre hverandre tjenester. Du skal ikke forvente at hun gir deg en blowjob, bare fordi du har gått ned på henne. Når du gjør noe godt for henne, kommer det garantert tilbake på et senere tidspunkt.

Slik forteller du din nye kjæreste at du har en mikropenis