Alle med vaskemaskin trenger å se denne videoen: Det er genialt

27/03/2024 22:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det er intet mindre enn genialt.

Har du noen gang hatt en vaskemaskin som plutselig bestemmer seg for å trekke seg midt i en vask? Eller enda verre, late som om alt er bra, men lar klærne være halvskitne?

Det viser seg at det er ganske mange små ting vi kan gjøre for å unngå disse scenariene, og en ny video har avrundet dem alle sammen for oss.

Videoen er rettet mot alle oss som ikke nødvendigvis er teknisk anlagt, men som gjerne vil slippe å ringe en reparatør annenhver måned.

Det lover å være den ultimate guiden for å holde vaskemaskinen i gang jevnt, og etter sigende er det ikke engang så vanskelig.

Mannen bak videoen går gjennom en liste over triks du må vite om du vil holde den i tipp-topp stand.

Dette gjelder alt fra det åpenbare, som å rengjøre filteret regelmessig, til de mer obskure rådene, som hvilke programmer som faktisk er best for ulike tekstiltyper.

Det høres kanskje mye ut å holde styr på, men budskapet er klart: Hvis du gjør disse triksene til en del av rutinen din, vil vaskemaskinen din ikke bare leve lenger; det vil også vaske klærne dine bedre.

Og hvem vil vel ikke slippe å bruke en formue på reparasjoner eller en ny maskin?

Så før du kaster inn håndkleet og ringer etter hjelp, bør du nok se denne videoen. Noen få enkle justeringer her og der kan være alt som skal til for å holde vaskemaskinen glad og i gang.

Under kan du se videoen med de mange triksene:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.