Årets nye klokkemote

En klokke er ikke lenger bare noe man har hengende på veggen eller festet rundt hånden for å sjekke tiden. Det har utviklet seg til så mye mer enn det. Nå handler det både om mote og om teknologi like så mye som å følge med på tiden.

Klokker til forskjellig bruk

I dag er det ikke bare å gå i butikken og kjøpe den første klokken man ser, ihvertfall ikke for de fleste. Utvalget har blitt stort både når det kommer til design og tilleggsfunksjoner. Alt fra den enkle klassiske klokken til avanserte klokker som viser mye mer enn bare tidspunkt. Det lønner seg å bruke god tid når man skal kjøpe en ny klokke, kartlegge hvilke funksjoner man har bruk for og hvilket design som passer for en selv og sitt bruk.

Smartklokker og treningsklokke

De såkalte smartklokkene innehar avansert teknologi som gir brukeren en rekke forskjellige funksjoner. Funksjonene varierer mellom modell og type, men her kan man få alt fra skritteller og pulsmåler til tale- og meldingsfunksjoner. Det er også utviklet smartklokker for barn med integrert GPS og ringefunskjon. Slik kan man følge med på hvor barnet befinner seg samtidig som en kan ringe hverandre fra klokke til telefon eller omvendt. Smartklokker er selvsagt ikke nødvendig for alle og enhver, men er et godt valg om man kan dra nytte av de tilleggsfunksjonene som disse klokkene innehar.

Den klassiske klokken

Har man ikke behov for en smartklokke og alle dens funksjoner, kan en klassisk klokke være et godt valg. I denne kategorien finnes det også et stort utvalg klokker med ulikt design, og derfor bør man tenke nøye gjennom hvilke behov og preferanser man har både når det kommer til merker, farger, materialer, størrelser og design. Daniel Wellington er et anerkjent merke som tilbyr klokker av høy kvalitet og med forskjellige design som det er verd å sjekke ut. Du kan kjøpe Daniel Wellington klokke her.

Finn den rette klokken

En klokke skal på flere måter kunne gjenspeile eierens personlighet og passe han eller hennes stil og bruk. Det første man bør gjøre er å kartlegge hvilke funksjoner man har bruk for; er man på utkikk etter en smartklokke eller en klassisk klokke? Neste steg vil være å finne ut hvilke farger som vil passe en selv og ens stil, samt størrelse på selve uret. Hvilket materiale man foretrekker på klokkereimen er også lurt å tenke over. Ved å kartlegge dette vil du med stor sannsynlighet finne en klokke du kan ha glede av i flere år fremover.

Fargevalg og klokker

Når man skal kjøpe en ny klokke bør man tenke nøye over fargevalg. Dette påvirker både hvilke signaler en sender ut samtidig som fargene skal matche dine antrekk. Mange velger å gå for en svart eller brun farge på klokkereimen. Dette kan være lurt om du ønsker at klokken skal passe til flest mulig antrekk. Velger man å gå for farger er det verd å tenke over fargenes betydning. For eksempel signaliserer rødt varme og kjærlighet, mens blått signaliserer avslappethet og tillit.

Gå til innkjøp av ny klokke nå

Klokker finnes i alle farger og størrelser, og med en rekke forskjellige funksjoner. Det kan være vanskelig å navigere seg rundt i denne klokke-jungelen, men finner du en klokke som passer til din personlighet og ditt bruk er du på god vei. Hva venter du på? Gå til innkjøp av en ny klokke nå!