Bakepulver finnes i nesten alle kjøkken: De færreste vet at det er gull verdt på badet

20/04/2024 21:00

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når du ser magien skje, vil du gjøre det samme.

Hvis du trodde natron bare hørte hjemme på kjøkkenet ditt, er det på tide å tro om igjen.

Det viser seg at bakepulver har potensial til å revolusjonere rengjøringen av badet, noe som gjør det både enklere og mer effektivt.

Slik får du mest mulig ut av bakepulveret

Til å begynne med, bland din egen rengjøringsblanding, og her trenger du bakepulver og noen få andre ingredienser som du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet ditt.

Når blandingen er klar, er det på tide å gå på toalettet.

Prosedyren er demonstrert i den informative videoen, som du finner i slutten av denne artikkelen.

Kalkavleiringer kan være en skikkelig plagsomme på badet, og det er her blandingen din kommer inn. Med blandingen kan du enkelt fjerne kalkavleiringer fra dusjen, som på kort tid vil skinne igjen.

Hvordan du gjør dette kan ses i videoen nederst i artikkelen.

Hvis du, som mange andre, har slitt med kalk i dusjen, er det på tide å prøve dette geniale trikset. Du vil oppdage hvor enkelt det er å få en skinnende ren dusj.

Se prosedyren og det ville resultatet i videoen nedenfor.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.