Bare tilsett noen dråper av dette i de kokende eggene dine: Skallet "glipper" av på et blunk

15/03/2024 14:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Husmødretrikset tar internett med storm.

Har du noen gang vært borti det plagsomme problemet med å skrelle kokte egg? Å skrelle et egg uten at det ender opp med å smuldre eller sprekke kan være en skikkelig prøvelse.

Men det trenger ikke være et problem lenger. Det viser seg at et enkelt triks med noen dråper av en vanlig husholdningsvæske kan gjøre underverker ved å løsne skallet slik at det nesten faller av egget av seg selv.

Egg ble tidligere antatt å være usunt, med risiko for å øke kolesterolnivået.

Nyere forskning har imidlertid avkreftet denne antagelsen og understreker betydningen av egg som en kilde til essensielle vitaminer og mineraler for kroppens velvære. Dette melder det polske nyhetsbyrået Pysznosci.

Husmødrenes løsning

Å skrelle egg kan være en av de mest irriterende oppgavene på kjøkkenet. Men det finnes en smart løsning. Vi har alle opplevd frustrasjonen ved å prøve å skrelle et egg feilfritt.

Skallet har en tendens til å klamre seg til egget, og forsøk på å fjerne det resulterer ofte i ødelagte egg. Dette er ikke bare et estetisk problem; det resulterer også i matsvinn. Men nå har husmødrene funnet en optimal løsning.

Neste gang du koker egg, prøv å legge 2-3 skiver sitron eller en spiseskje sitronsaft i det kokende vannet.

Når det kommer til å skrelle eggene, vil du oppleve at det blir utrolig enkelt og du slipper all frustrasjon knyttet til å gjøre eggene klare til å spise.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.