Barnet kom alltid sliten hjem fra barnehagen – hun fikk sjokk da hun fant ut hvorfor

24/02/2024 17:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Mistankene hennes viste seg å være velbegrunnede.

Det var noe rart med Leslee Meades seks måneder gamle barn da hun hentet han fra barnehagen. 

Den amerikanske moren fra byen Durant i delstaten Oklahoma hadde lagt merke til at den lille gutten hennes oppførte seg unormalt.

«Han kom hjem og ville bare sove», ifølge mediet San Francisco Globe,  sier Leslee Meades og forklarer at gutten nesten ikke klarte å holde øynene åpne da han hadde vært i barnehagen.

Hun fattet mistanke om at noe foregikk i kulissene i Sue's Daycare, som tok seg av gutten på dagtid.

Og hun hadde god grunn til å ha mange bekymringer rundt forholdene i barnehagen.

Den lokale lensmannen fikk et anonymt tips fra en tidligere ansatt i Sue's Daycare, og nå har myndighetene lagt ned barnehagen.

I barnehagen ble det gitt allergimedisinen Benadryl til barna, som virket beroligende på barna, som på den måten var ganske lette å få til å sove.

 San Francisco Globe skriver at flere av de ansatte har tatt bladet ut av munnen og bekrefter nå bruken av medisinen i barnehagen.

"De forklarte alle at de hadde fått beskjed om å gi medisinen av sin leder," sa Jeff Wilson ved Bryan County Sheriff's Office.

Så langt er det funnet at sju barn ufrivillig har svelget de bedøvende pillene.

Ingen av barnehagebarna har tatt skade av medisinen, men Leslee Meade er fortsatt sjokkert.

«Hadde noe alvorlig skjedd, ville livene våre blitt forandret for alltid», sier hun til NBC News.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.