Boligekspert med smart triks: Slik kjøler du ned hjemmet ditt i sommervarmen

En boligekspert har delt en rekke enkle triks som kan kjøle ned hjemmet ditt i sommervarmen.

Mange sliter med å holde hjemmene kjølige i disse dager, når sommervarmen virkelig har tatt over Danmark.

Heldigvis er det en rekke gode triks som kan bidra til å kjøle ned hjemmet ditt. En boligekspert har delt flere triks på TikTok, som alle handler om å holde hjemmet ditt nedkjølt.

Les også

Beruset kvinne gikk inn i fremmedes leilighet og la seg på sofaen - hans reaksjon er strålende

Han kommer inn i alt fra hvordan man best kan lage mat uten å bli for varm, til hvordan få en bedre natts søvn når soverommet er varmt.

Den eiendomsfyren, som boligeksperten kaller seg på TikTok, delte nylig en video der han deler en rekke tips om hvordan du holder deg selv og hjemmet ditt nedkjølt i sommervarmen.

– Jeg vet ikke med dere, men jeg begynner å slite med varmen, så her er noen enkle måter å holde huset kjølig på, sier han i videoen, som har blitt sett mer enn 2,3 millioner ganger.

Fortell deretter om og vis en rekke triks som kan hjelpe deg med å holde hjemmet ditt kjølig. Blant annet understreker han at du bør rulle gardiner og persienner i løpet av dagen.

" Det høres kanskje dumt ut, men hold vinduene lukket og tegn gardinene dine. I løpet av dagen vil det holde varm luft ute, sier han.

Og så må du sørge for at kjølig luft sirkulerer inne i huset, og fyll deretter noen boller med vann og is. Skåler med vann og is vil kjøle ned huset - spesielt hvis du bruker en vifte.

Les også

Breaking: Paris Saint-Germain bliver den nye klubben

Men hvis du må ha vinduene åpne, er det også en måte å gjøre det på som tilsynelatende minimerer varmen.

Hvis du må åpne vinduene, åpner du et par i begge ender av huset, da dette skaper en gjennomgått funksjon. Åpne takvinduer også," sier han.

Det er mange som holder seg til å lage salater eller andre enkle retter når temperaturen stiger, men det er faktisk måter å lage mat uten å få for mye svette på pannen.

«I og med at ovner skaper varme, prøv å lage mat ute. Det er best å bruke en grill hvis du kan,» sier han i videoen.

@thatpropertyguy

Struggling with the heat? 🥵 Some ways to stay 🆒☀️ #summer #home #tips #sun #lifehack #uk #hack #fyp

♬ 19-2000 (Soulchild Remix) - Gorillaz
 

Videre har han også et godt tips for de som har problemer med å sove om kvelden fordi de har for varmt.

"Du kan alltid ta sengetøyet ditt, legge det i en pose og kaste det i fryseren litt før du legger deg. Det høres sprøtt ut, men det kjøler ned sengetøyet ditt hele veien gjennom, og det er helt kaldt når du legger deg,» sier han.

I tillegg opplyser han også at man tenker på hvordan hjemmet er tent.

«Halogenpærer skaper varme, så prøv å bytte dem ut med LED-pærer hvis du kan. En ekstra fordel er at de også bruker mindre strøm,» sier han.

«Og slå av store apparater der du kan. Dette kan hindre de i å bli varme, da slike apparater også skaper mye varme.»

Les også

Mor ble lei av bråkete naboer: Så får hun den perfekte hevnen