Brilliant: 12 toalettrull triks du ikke visste

26/12/2020 17:00

Emma

Livsstil
Brilliant: 12 toalettrull triks du ikke visste

De fleste kaster ut den tomme toalettrullen når det ikke er mer papir igjen - men faktisk er det en hel rekke geniale triks som du kan bruke de tomme papprørene til i hverdagen. Newsner skriver.

Holder til ledninger

Har du også en skuff som alltid roter? Kanskje spesielt med forskjellige ledninger - som alltid knyttes sammen og flyter. Da er en tom toalettrull et strålende triks for å få tak i slike ting. For å gjøre alt enda enklere for deg selv når skuffen har kontroll, kan du skrive på rullen hva ledningen er for.

 

For støvsuging

De fleste støvsugere ganske ofte i hjemmet - og derfor vet de fleste også at det er noen steder som bare er vanskelige å nå med støvsugerrøret. Du kan enkelt utvide munnstykket på støvsugeren med en tom toalettrull.

 

Mobilholder

Hvis du er blant dem som er glad i DYI (Gjør det selv, ed.) prosjekter - så kan du komme inn i å lage din egen mobiloperatør. Klipp et lite hull i toalettrullen og skyv gjennom fire tegnepinner og vupti - og du vil ha en ny mobiloperatør. Deretter kan du dekorere den med farge og lage ditt eget personlige preg.

 

Fuglefoder

Har du sultne fugler i hagen? Deretter kan du rulle toalettrullen inn i fuglemat og henge den i et tre. Så er det mat til fuglene og rullen gikk ikke til spille. Du kan sette peanøttsmør på rullen først før du ruller det inn i fuglefrø.

 

Fin gaveeske

I høytiden eller når det er bursdag, kan du også lage en fin gaveeske ut av toalettpapiret. Pakk toalettrullen for den perfekte gaven. På med litt fine farger og et lite bånd, er du hjemme!

 

 

Holder til gavepapir

De fleste vet sannsynligvis problemet med gavepapir som tar fly og ruller av, og plutselig ruller det helt ut og mye papir går til spille - du blir kvitt det med dette enkle trikset.

 

Til å starte grillen

Når det er sommer, kan du også bruke rullene til å starte grillen.

Toalettruller kan brukes til å starte grillen. Legg aviser

eller papir i rullene, og du vil ha noe som brenner lenger. Miljøvennlig og smart!

 

Garnsamler

Hvis du strikker - og hvis du har mye garn som er på avveie, vil dette trikset hjelpe deg med å få et håndtak på den. Fest en toalettrull til den elektriske vispen, lag et hakk i valsen, trekk inn garnet og sett den elektriske vispen i bevegelse. Hvordan komme til tak med garnet på et kort tidspunkt!

Ideelt til planter

Vil du dyrke dine egne planter? Da kan du også gjøre dette, i en tom toalettpapir. Enkel og miljøvennlig. Fyll den tomme toalettpapir med jord og plante det du føler for. Den er perfekt for spirer, erter, hestebønner eller sukkererter, for eksempel.

 

Krølle håret

Trenger du fine krøller? Deretter kan du også bruke de tomme rullene som curlers i håret. Bruk dem som curlers og fest dem med hårnåler.

 

Få styr på blyanter

Tegner du - eller gjør barna dine? Da vet du kanskje om problemet med blyanter og markører veltet. Med dette enkle trikset kan du enkelt holde styr på dem. Finn en boks, legg toalettruller inn og fyll dem opp med blyanter og markører.

 

Nydelig duft på badet

Et siste enkelt og enkelt triks, for en fin duft på badet.

Ta litt duftolje, essensiell olje med valgfri duft og hell litt ned i rullen, og du får en frisk og strålende duft som varer lenge!