De 5 beste kroppsvektøvelsene for å miste magefett på 30 dager

16/06/2024 06:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Disse øvelsene bruker kun kroppsvekten din for å fjerne magefett, og det er derfor du kan gjøre dem hvor som helst – selv hjemme.

Vi har alle vært der. Vi har prøvd å presse oss inn i en bukse eller kvitte oss med gjenstridig magefett. Men ikke bekymre deg, vi har gode nyheter: Løsningen på problemet ditt kan være enklere enn du tror.

I denne artikkelen gir Nadia Murdock, sertifisert treningsinstruktør ved Garage Gym Reviews, henne ta på de fem beste kroppsvektøvelsene for å redusere magefett på bare 30 dager. Hun har delt dette gode rådet med mediet Eat This, Not That.

"Magefett kan være forårsaket av alt fra betydelig vektøkning til genetikk. Men med riktige justeringer av ernæring, søvn og stressmestring kombinert med trening, kan du forbedre dette," sa hun.

Alle vil ha en flat og tonet mage. Heldigvis krever det ikke endeløse knase eller dyre treningsmedlemskap. Med de riktige kroppsvektøvelsene kan du smelte uønsket magefett hjemme, i en park eller hvor enn du velger å trene.

Disse øvelsene er din billett til en flatere og fastere mage. Les videre hvis du er klar til å miste overflødig fett og styrke magen.

Sumo knebøy:

Sumo squat med armpulser er en god kroppsvektøvelse for å kickstarte vekttapet ditt.

"Stå med føttene i knebøy og litt bredere enn hoftebreddes avstand, og pek tærne utover i en vinkel," forklarte Murdock.

"Senk kroppen til en knebøy stilling, og pass på at knærne ikke går forbi tærne. Mens du utfører denne bevegelsen, strekk armene over hodet og gjør en trekkebevegelse mens du setter deg på huk."

Inkorporer pulsasjoner i bevegelsen. Utfør fem sett med 10-12 repetisjoner.

Lunge Tap Out

Utfall er en fin måte å trene beinmusklene på. Utfallsuttak kobler inn de indre lårene og hjelper med balansen.

"Plasser håndflatene på en stabil overflate eller stol for balanse mens du står. Gå frem i et utfall, og i stedet for å gå tilbake til startposisjonen, snu den bakre foten ut til siden," sa Murdock.

Gå for fem sett med 8-10 repetisjoner per sett. bein.

Goddess Arm Plies

Denne øvelsen støtter sunt vekttap samtidig som den styrker overkroppen.

"Stå med føttene bredt fra hverandre og tærne vendt ut, og senk deretter ned i en knebøy stilling. Når du kommer opp, strekk armene ut til sidene og over hodet, og grip armene dine. Strekk ut bena og senk armene, håndflatene ned, " sa Murdock.

Legg til 'gudinnearm'-bevegelsen til øvelsen. Utfør fem sett med 10-12 repetisjoner.

Tradisjonelle armhevinger og variasjoner

De klassiske armhevingene er en god trening for hele kroppen. Det styrker bryst, skuldre, armer og kjernemuskulatur. For variasjon, prøv diamant-pushups eller incline-push-ups.

"Start i en tradisjonell pushup-stilling - enten på tærne eller knærne," sa Murdock.

"Senk kroppen til gulvet med mål om å få brystkassen så nær bakken som mulig. Sørg for at kroppen holder seg på linje med ryggraden."

Utfør fem sett med 8-12 repetisjoner.

Tradisjonell planke og varianter

Planken engasjerer hele kroppen, men spesielt kjernemuskulaturen. Prøv sideplanker eller underarmsplanker for variasjon.

"Start i en underarmsplanke med fingrene vendt fremover eller hendene sammen foran deg. Ta begge knærne fra gulvet til du står på tærne. Hold denne planken i 30 sekunder før du hviler. For variasjon kan du gjøre planke tap ut," sa Murdock.

Gjør dette 10 ganger i 30 sekunder (fem på hver side) og gjenta i fem sett.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.