De finnes på nesten alle hotellrom: Bare svært få nordmenn vet om deres geniale funksjon

23/06/2024 07:15

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Vet knapt hva de faktisk kan brukes til.

Hvis du har vært på hotell før, har du sannsynligvis også ignorert – eller kanskje ikke engang lagt merke til – de små dusjhettene av plast som du ofte finner på rommet ditt.

De som oppdager dusjhettene velger ofte å bare kaste dem rett i søpla, men dette viser seg faktisk å være en stor feil, da de kan være gull verdt for deg i spesielle situasjoner.

Du skjønner det nok ikke, men faktisk kan dusjhetten være til stor hjelp for deg i hverdagen. Den kan hjelpe deg med alt fra å holde skoene rene når du går ute til å pakke det våte badetøyet i en bag uten at hele posen blir gjennomvåt.

Og det stopper ikke engang der.

Disse hotelldusjhettene kan også brukes til å beskytte elektroniske enheter under plutselige regnskyll eller som en provisorisk hanske hvis du er i en situasjon der du ikke har lyst til å bruke bare nevene.

De mange bruksmuligheter er samlet i en video som også fungerer som en vekker til alle oss som blindt har kastet disse plasthettene i søpla uten så mye som å tenke på det.

Videoen oppmuntrer til resirkulering og kreativitet, og den viser at selv de mest dagligdagse gjenstandene har potensial hvis vi bare gir dem en sjanse.

Så før du kaster ut hotellbadehetten neste gang, tenk på hva du potensielt kan bruke den til.

De mange mulige bruksområdene er presentert nedenfor:

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.