Derfor bør du alltid ha 2 putevar rundt puten din

24/02/2024 13:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er gunstig for både deg og puten din.

Søvnkvaliteten har aldri vært mer verdsatt, og nå kommer et enkelt, men effektivt tips for å forbedre nettopp dette: Bruk to putevar i stedet for ett.

For selv om det virker som en relativt enkel handling, kan den ikke bare forlenge levetiden til puten din, men også sørge for en renere og mer behagelig hvile.

Puter, disse trofaste følgesvennene gjennom natten, blir utsatt for en rekke utfordringer, inkludert svette, sikling og rester fra hårprodukter.

Faktorene bidrar til raskere forringelse av putene, noe som resulterer i de kjente gule flekkene og tap av fluffiness.

Men ifølge Food52.com er løsningen på dette problemet overraskende enkel: et ekstra putetrekk.

Ved å legge til et ekstra lag med beskyttelse, kan du effektivt skjerme puten din mot de mange urenhetene vi legger igjen i løpet av natten.

Dette trikset er ikke bare bra for puten, men også for deg da det bidrar til en renere soveopplevelse. Det anbefales å bruke et eldre putetrekk som det indre laget for å maksimere beskyttelsen uten å ofre estetikken til det ytre, nyere trekket.

I tillegg foreslår artikkelen en spesiell måte å dekke puten på for å sikre den ultimate beskyttelsen: Ved å plassere åpningene på de to trekkene i motsatte ender unngår du at glidelåser eller knapper fra innertrekket er til sjenanse, og sikrer samtidig at puten er helt dekket.

Dette rådet er ikke bare praktisk; det er også et vitnesbyrd om at små endringer i våre daglige rutiner kan ha stor innvirkning på vårt velvære. Så neste gang du legger hodet ned, kan du gjøre det vel vitende om at puten din er optimalt beskyttet – takket være to putetrekk.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.