Derfor må du finne frem tanntråden når du skal kutte vannmelon

25/06/2023 14:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når du har sett denne videoen, kan du ikke la være å prøve den selv.

Har du noen gang tenkt på å kutte en vannmelon uten å bruke kniv? Justin Chapple, fra Food and Wines testkjøkken, viser oss en enkel, trygg og utrolig måte å kutte vannmelonen på neste gang du vil ha den kuttet.

Denne metoden er en del av deres eksklusive "Food Genius Tips"-serie hvor Justin avslører uvanlige og geniale matlagingstips og metoder.

Hvordan gjør man det?

Videoen "Skjæring av vannmelon med tanntråd | Food Genius Tips | Food & Wine" på YouTube demonstrerer denne metoden. Trikset er rett og slett at du først deler melonen på midten to ganger.

Du kan deretter tre tråden ned i vannmelonkjøttet og så bare 'dra'. Etter dette løsner melonen, og da får man i seg stort sett alt av melon, uten å få det grønne skinnet.

Hvorfor tanntråd?

Å bruke tanntråd til å kutte vannmelon kan virke rart, men det er faktisk en veldig praktisk metode. Floss er tynn og sterk, noe som gjør det mulig å lage rene snitt gjennom kjøttet av vannmelonen.

I tillegg er det en sikker metode, da det ikke er noen risiko for å kutte seg, slik det kan være med en skarp kniv.

Prøv det selv!

Neste gang du trenger å kutte en vannmelon, hvorfor ikke prøve denne metoden? Bare husk at tanntråd ikke er sterk nok til å skjære gjennom skallet av vannmelon, så du må først kutte skallet av med en kniv.

Deretter kan du bruke tanntråd til å skjære eller kutte vannmelonen. Det er en morsom og trygg måte å kutte vannmelon på, og det vil garantert være en samtalestarter på din neste fest!

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.