'Det er vanligvis et mareritt': Flyvertinnen avslører hva bagasjen sier om passasjerer

12/03/2024 17:00

Sofie

Livsstil
Genrefoto: Shutterstock
Visste du at bagasjen din sier mye om deg? En flyvertinne har gitt ny innsikt i dette.

Antall kofferter, deres tilstand og selvfølgelig tingene som er i disse koffertene. Det hele er noe som sier mye om deg som person.

«Først og fremst er det mine favorittpassasjerer», forklarer en flyvertinne anonymt til The Sun. "De gjennomsnittlige reisende. De er vanligvis ikke spesielt kresne og respekterer mannskapet mye mer enn noen andre passasjerer gjør."

Disse passasjerene kan umiddelbart gjenkjennes av et trenet øye på grunn av bagasjen, står det.

"En stor rullekoffert for innsjekking og en liten håndbagasje - ikke noe annet. De vil i grunnen bare kose seg på ferien," sier flyvertinnen.

Duty-free kjøpere

«Duty-Free Buyers» er en annen type passasjer som er kjent for å ta opp ganske mye plass på flyet.

– Disse passasjerene kjøper avgiftsfrie varer og kommer om bord med poser fulle av alkohol, sigaretter, sjokolade og parfyme, sier flyvertinnen.

"Selvfølgelig har de rett til og kan spare penger, men jeg gruer meg alltid til å se dem sette seg på flyet. Det er fordi jeg vet at det sannsynligvis vil være en tvist om hvor mye plass de tar opp."

Oppfordringen til denne typen reisende er å ta hensyn til andre og huske at flykabiner og dermed også lagringsplass for kjøp er svært begrenset.

Flypassasjerer med barn

Omreisende foreldre med barn er igjen i en egen kategori, for ifølge denne flyvertinnen har mange av dem med seg masse leker.

"Jeg forstår at du ønsker å være forberedt til enhver situasjon. Men du må forberede deg på kamper om plasser på flyet," sier hun til disse foreldrene.

Alle som kommer om bord fullastet med ulike typer leker og babyutstyr er 'vanligvis et mareritt'

Forretningsreisende

Passasjerer som reiser av forretningsmessige årsaker reiser så lett som mulig. Ofte reiser de med bare en liten reiseveske og den bærbare datamaskinen.

– Disse typene er perfekte passasjerer og spør oss sjelden om noe. Dette gjelder også VIP-er eller kjendiser, sier flyvertinnen.

Flyreiser er ofte den eneste muligheten for denne typen reisende å slappe av. Derfor nøyer de seg ofte med lite og vil bare slappe av.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.