Det smarte trikset som kan få felgene til å skinne med bare to ingredienser

25/06/2024 10:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Ser felgene dine gamle og matte ut? Og leter du etter et hjemmelaget middel for å få dem til å skinne? Det kan du lese om her.

Har du gått tom for produktet du vanligvis bruker til å polere felgene dine? Og vil du prøve et spesielt triks slik at du kan oppnå samme resultat? Leter du etter en løsning for å få felgene til å skinne uten å bruke mye penger på ulike midler?

Ikke bekymre deg! Hvis du befinner deg i en av disse situasjonene, vil du finne en av de beste løsningene her. I denne artikkelen kan du lese om hvordan du kan få felgene til å se nye ut med kun to ingredienser.

På grunn av konstant bruk kan felgene dine se gamle og matte ut over tid, noe som gir dem et dårlig utseende. Derfor, når de vasker bilen, ønsker de fleste å finne en måte å få felgene til å skinne.

Det vanligste er å kjøpe kommersielle midler, som vanligvis er svært effektive. Men mange er på jakt etter et hjemmelaget alternativ som kan oppnå samme resultat. Det kan være for å unngå utgiftene eller fordi de har gått tom for de kommersielle midlene de vanligvis bruker.

Hvis du leter etter et hjemmelaget middel for å få felgene til å skinne, har du kommet til rett sted. Her kan du lese om et av de mest brukte triksene for dette. Så hvis du vil vite hva du trenger og hva du skal gjøre, les videre nedenfor.

Trikset for å få felgene til å skinne med bare to ingredienser

Hvis du ser etter et hjemmelaget alternativ for å få felgene til å skinne, anbefales det at du prøver dette trikset og ser hvordan det fungerer for deg. I følge mediet Enséñame de Ciencia, følg ganske enkelt disse trinnene:

  1. Finn ingrediensene: For å utføre dette trikset trenger du: en sprayflaske, glyserin og gulvrens eller universalrengjøringsmiddel.

  2. Klargjør poleringen: Når du har ingrediensene klare, bland to deler glyserin med en del gulvrens eller universalrens i sprayflasken. Hell dem i flasken i de angitte proporsjonene og rist til du får en jevn blanding.

  3. Påfør: Når polishen er klar, kan du påføre den på felgene. Sørg for at felgene er rene og tørre, spray deretter lakkeringen på en svamp og gni den over hele overflaten. Du vil se resultatene umiddelbart.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.