Det er få typer sjokolade som er så lett gjenkjennelige som Toblerone. Den karakteristiske trekantede formen og den lignende emballasjen betyr at du må være usedvanlig viljesterk for å unngå at tennene renner.
Men når du endelig tillater deg selv å bruke dine hardt opptjente penger på en godbit, erstattes den fristende smaken av tennergnissing og kjevebiting.
De trekantede sjokoladebitene er absolutt både ikoniske og vakre, men alle som har prøvd å knuse et stykke av en Toblerone-bar vet at det fort kan bli litt verre med sjokolade under neglene og smeltet sjokolade på fingrene.
Det kan ikke stemme at sjokolade skal være så vanskelig å knuse i biter! Nei, det kan det ikke – og det er det ikke hvis du bare kan teknikken.
Denne forfatteren måtte skynde seg ned for å ta en Toblerone-plate for å sjekke at trikset i videoen nedenfor fungerer – og riste på hodet i en blanding av lettelse over å nå kunne den riktige teknikken og frustrasjon over å først lære om den nå.
Så enkelt at det nesten gjør vondt...
Det er ingen tvil om at mer enn 4,3 millioner mennesker verden over har sett videoen til TikTokeren @sidneyraz, for trikset er både enkelt og ikke minst løsningen på det velkjente problemet du nettopp har måttet oppleve i beskrivelsen ovenfor (beklager...).
Teknikken, i all sin enkelhet, er at du ikke brekker av biter. I stedet klemmer du dem sammen.
Forvirret? Bare se videoen nedenfor: